icon

Dovolenka v Českej republike s trojročným a ročným dieťaťom

bublifuk1991
2. apr 2019

Dobrý deň, prosím Vás o radu. Chceli by sme ísť cez leto na dovolenku. Voľba padla na Česko keďže máme malé deti 3 a 1 rok a dlhšiu cestu by sme asi nezvládli. Prosím Vás o dáke tipy na dovolenku najlepšie, kde by bol bazén a aj dáke aktivity, krásna príroda 🙂
Ďakujem a prajem pekný deň

silvi70
•
2. apr 2019

Lednice

stankadu
•
2. apr 2019

Lednice a zámok sú krásne, ale pre tak malé deti asi nie. Skôr by ich asi zaujal ZOO Zlín, v areály je zámok Lešná. Kolegyňa tam niekde bola aj ubytovaná s rodinou a velmi si chválila. Ja osobne som tam nebola, tak neviem konkrétne poradiť.

lubbi1
•
2. apr 2019

na moravu niekde, tam je krasne, pozri nejake pobyty cez zlamovat, tam byvaju niekedy aj ze deti do 12 rokov zadarmo a tak 🙂

janinka007
•
2. apr 2019

Lednice, Mikulov, kúsok je potom aqualand moravia, ak by ste sa chceli kúpať. Pálava, to je nádherný kraj, príroda.

damolly
•
2. apr 2019

Ahoj blízko Slovenska Morava -Pálava 😉 máme tu krásne a v lete je tu neobmedzený počet možností kam na výlet 🙂 Lednice- krásny zámok aj záhrada , zámok je rozdelený na tri časti a vrchné poschodie sú detské pokoje čo by sa mohlo páčiť už 3-ročnému dieťaťu (kolegyňa tam bola minulé leto so svojou dcérou a páčilo sa jej) v zámeckom parku sa dá previesť na voze ktorý ťahajú kone alebo sa prepraviť až k Minaretu na loďke to by sa tiež mohlo deťom páčiť 😉 .. je tam potom areál kde majú dravcov ako sú orly atd.. keď som tam bola bolo tam kopu detičiek 🙂. Valtice sú tiež krásne no pre deti trošku nudnejšie skôr pre Vás by to bolo zaujímavé 🙂. Neďaleko Valtic kolonáda od ktorej je stezka bosí nohou až do Rakúska a cez vinice . Mikulov je nádherný tiež sa tam dá kopu vecí vymyslieť . Hneď vedľa Mikulova je aqualand Moravia plus hneď vedľa je super kemp kde sa dá prenajať aj mini bungalov a večer keď sa zotmie tam vo vonkajšom kine púšťajú animované rozprávky 🙂. Na pavlovských vrchoch sa nachádzajú 2 zrúcaniny hradu a je s tamadial krásny výhľad 🙂 trošku ďalej je Znojmo po historickom centre chodí vláčik, majú tam dobrý pivovar 🙂. V Brne je krásna zoo a brnenská priehrada po ktorej premáva lodná doprava až k hradu Vevěří 🙂. Čo sa týka ubytovania je najlepšie sa ubytovať niekde v strede a s tamadial chodiť po okolí 🙂 a skoro všade sa tu dajú požičiat bicykle lebo sú tu cyklostezky. A skoro na každom kopci je vyhliadková veža a o viniciach ani nehovorím.Ešte je pekný Český Krumlov a Praha ale tam vôbec neviem čo a ako okrem historických budov 🙂.

damolly
•
2. apr 2019

A ešte som zabudla dopísať že v Mikulove je kameňolom kde polovica je plytká voda a druhá strana je hlboká a čistá voda a trošku ďalej od kameňolomu je aj jaskyňa 🙂.

bublifuk1991
autor
•
3. apr 2019

@damolly ďakujem veľmi pekne za tipy 🙂 oslovil ma Mikulov. Prosím vás neviete ako sa volá ten kemp?

lillala
•
Autor odpoveď zmazal
•
damolly
•
3. apr 2019

@bublifuk1991 nemáš vôbec za čo 🙂 kemp je na pasohlávkach aj s aqualandom a presne sa vola tak ako pridala @janinka007 🙂 ak by si sa ešte niečo chcela spýtať alebo keby ste si vybrali práve dovolenku na Pálave tak mi kľudne môžeš napísať 🙂 možno budem vedieť poradiť ešte s niečím. Žijem tu na Pálave len dva roky ale niečo viem 😀 ak nie tak by som mohla zohnať nejaké info od iných ľudí 🙂.

viky7
•
3. apr 2019

@damolly ty si to ako perfektne zhrnula 🙂 toto je nasa oblubena oblast na vikendy 🙂