Family park v Rakúsku
ahojte oplati sa ist do family parku v rakusku
Samozrejme,ze ano my sme tam boli minuly rok a je tam super.dalej sme uz boli aj 2 x v Europaparku a mozem povedat,ze oba parky sa dcerke páčili.Uz len aby nam vyšiel Disneyland a budeme spokojné 🙂 alebo,zeby este Legoland?? Uvidim ako bezpečne bude Francuzko.
stoji to za to,aj za tie peniaze.A nielen pre deti,aj dospelaci si to uziju,niektore atrakcie su brutus na zaludok.
Urcite sa oplati. Je to prepracovane do detailov. Oplati sa aj zobrat dovolenku a ist mimo vikend, potazne mimo piatky,kedy je Familientag a trochu lacnejsie vstupne. My chodime kamosky a deti do 3 rokov neplatia. Takze za 20 € je to super vylet. Chodime tam niekolko krat za rok. Cast je v lese, takze ani horucavy nevadia a druha cast je viac "vodna",takze tam sa da aj trochu schladit.
chceme ist buduci vikend. mojmu manzelovi sa moc nechce, ale ja to s tromi malymi detmi sama este nezvladnem. musim mu dat precitat tuto diskusiu🙂. neviete, kde sa tam da ubytovat? najlepsie nejake chatky. vopred diky
Ake su tam ceny prosim vas? my mame deti starsie ako 3 roky, kolko nas to vyjde pre 2 dospelych a 2 deti?
My sme boli dnes, bolo tam straaaasne veľa ľudí. Mala bola nervózna z čakania v radoch na atrakcie. Je to tam super, len sa treba pripraviť na veľa ľudí.
Urcite sa oplati ist cez tyzden a mimo prazdnin. Lebo to cakanie v rade je pre vsetky deti narocne.
V rakusku su prazdniny az do pondelka 6.9. Na sk volno- tak by som tam ja osobne nesla.

Ano oplati....