Išli by ste zajtra do ZOO Bratislava v takom počasí?
Ahojte chceme ísť niekam na výlet naše dieťa ma narodky ale je vhodne také počasie aké ma byt zajtra ísť do ZOO?
Veď choďte do detského kútika 🙂 v BA tam ich musíte mať Mrte 🙂 alebo ísť do Rakúska do nejakého zábavného parku/herničky ...Prater napr
Práve som chcela aby nebolo až také teplo ale neviem váham ked ani slnko nemá byt zajtra
Malinky ma rad velmi zvieratá
@anonym_autor išla, za mňa ideálne počasie
@anonym_autor áno, išli by sme.
Veď je ideálne pocasie. Neprazi slnko. Nefuka vietor. Ja by som šla.
Zajtra tu má byt 17 C
Ked by bolo moc zle mozte skusit miesto toho prirodovedne muzeum ked tak, aj tam su zvvieratka.
Na Zoo je idealne pocasie, zvierat bude vonku viac ako ked bude teplo. My sme boli v Ba v zoo ked bolo tiez tak 15-16 stupnov a videli sme asi najviac zvierat, inak chodime ked je teplo. Jediny problem toho pocasia je ze sa nebudu dat vyuzit vsetky ihriska (hlavne to vodne je pre deti super).
Ďakujem pekne za rady. Tak pojdeme 🥰 a kedy je proboem ideálny čas ísť? Najlepsie ráno že?
Prepáčte za blbé otázky ale som prvorodička 😂😂
A môj muž lubi vyspavat
My sme už boli tento rok v zoo ale v Krakowe , počasie aktualne za mňa ok pokial neprší, nebolo nám zima .
Ďakujem pekne za rady. Tak pojdeme 🥰 a kedy je proboem ideálny čas ísť? Najlepsie ráno že?
A môj muž lubi vyspavat
@anonym_autor toto nemyslíš vážne
@anonym_autor My chodievame do ZOO aj v zime. Tento rok sme boli v decembri,mrzlo. Je to uplne iny zazitok. Viecere zvierata su sice poschovavane v pavilonoch, ale tie, co mozu byt vonku su omnoho aktivnejsie. Nie je tam vela ludi a ked nam bolo chladno, sli sme poobzerat teraria😆Takze netreba sa bat pocasia, zvierata su zaujimave vzdy a kazde obdobie ma svoje caro👍
@anonym_autor toto nemyslíš vážne
@zmrzlinka2021 ak neodpovedáš na priamu otázku načo sa zapájaš nechápem? 😂
Ty budes asi matka co je celu zimu doma a chodi von ked je 20+ a uplne bezvetrie….ked sa toto pytas .
Skodis tym decku , treba ist von za kazdeho pocasia lebo ochorie ked sa nanho nejaky virus len pozrie 🙄🙄
@zmrzlinka2021 ak neodpovedáš na priamu otázku načo sa zapájaš nechápem? 😂
@anonym_autor dospelá žena nevie kedy počas dňa ísť do zoo lebo je prvorodička? Toto vie 15 ročne decko
Ty budes asi matka co je celu zimu doma a chodi von ked je 20+ a uplne bezvetrie….ked sa toto pytas .
Skodis tym decku , treba ist von za kazdeho pocasia lebo ochorie ked sa nanho nejaky virus len pozrie 🙄🙄
@anonym_f98a28 to vôbec nie 😀 prečo z nevinnej témy tu idú rýpať do mňa ženy? Ty ma asi poznáš však?
Dobre, neodpovedám už na takéto. Ďakujem baby za rady 🥰😘
A môj muž lubi vyspavat
@anonym_autor si matka jedného dieťaťa. Alebo toto je moje prvé dieťa. Prvorodička sa používa v gynekológii a porodnictve
Tvoja vagina a maternica nemajú nič spoločne s návštevou ZOO
@anonym_autor kolko rokov ma malinky Dorianko? A coze robi tatinko, ked moze uprostred tyzdna vyspavat?
(ja mam podozrenie, ze viem kto si, ta stylistika aj obsah mi pridu dost povedome)
@anonym_autor kolko rokov ma malinky Dorianko? A coze robi tatinko, ked moze uprostred tyzdna vyspavat?
(ja mam podozrenie, ze viem kto si, ta stylistika aj obsah mi pridu dost povedome)
@viestta kto som? 😀 nemyslím si že vieš. A určite si si ma poplietla s niekym. Nevytváram diskusie tak často vôbec .
Toto je diskusia o čom prosím ta? Kto si ty, že sa pýtaš na otca môjho dieťaťa? 😂 pracuje ako taký “pes” prečo by nemohol vyspavat? Ja som žena ktorá mu to umožní. Takisto aj on mne. Toto mi prišlo trošku cez. 😁
Myslela som si že budeš aspoň raz normálna v nejakej diskusii, a tak som si povedala že keď si odpovedala normálne tak nebudeš ďalej rozvíjať veci. Ale tak stalo sa 😂
@viestta
Čuduješ sa ironickým odpovediam ? Keď sa pýtaš takú triviálnu otazku ?
Nielen do zoo, ale kdekoľvek von z domu môžeš ísť takmer v hociakom počasí . Len ty vieš aké vám vyhovuje a aké nie.
Či máš ísť ráno alebo poobede ? Veď len vtedy, kedy to vyhovuje vám trom.
Ženy na koni to za teba nevyriešia, a je im fuk že si prvorodička ( tento výraz sa používa u gynekológa a v pôrodnici, nie v zoo, žirafe aj levom je to šumafuk )
Ak mas neiste pocasie, chodte na nejaky kratsi vylet, ZOO je za mna osobne na dlhsie a na krajsie pocasie, ale ja by som isla na biofarmu Stupava (alebo nieco podobne), tam mas zvieratiek tak akurat na hodinku-dve a ak zacne prsat, nebude ta stvat, ze si platila vstupne a nic z toho nemas, lebo je to zadarmo.
Ak mas neiste pocasie, chodte na nejaky kratsi vylet, ZOO je za mna osobne na dlhsie a na krajsie pocasie, ale ja by som isla na biofarmu Stupava (alebo nieco podobne), tam mas zvieratiek tak akurat na hodinku-dve a ak zacne prsat, nebude ta stvat, ze si platila vstupne a nic z toho nemas, lebo je to zadarmo.
@anonym_3dd04e práve mame multisport, takže aj to mame zadara 😁 ale nejde o to kľudne si zaplatíme. Stupava je v pohodičke tam sme boli prednedávnom. Ďakujem ☺️
@anonym_3dd04e práve mame multisport, takže aj to mame zadara 😁 ale nejde o to kľudne si zaplatíme. Stupava je v pohodičke tam sme boli prednedávnom. Ďakujem ☺️
@anonym_autor Do zoo chodíme hocikedy počas dňa , len cez horúce dni , keď je viac než 30 st. ráno hneď po otvorení, zvieratá sú viac aktívne, ako cez obedňajšiu horúčavu. Teraz je to asi úplne jedno, práveže by som šla , keď je teplejšie- aj okolo obeda.

Ja nie, mne je ešte chladno. Hlavne keď aj to slnko nie je, pocitovo je mi stále zima. Do ZOO nechcem ísť naobliekana. Záleží, komu ako. Možno máš rada práve takto