Kam dnes na výlet v okolí Bratislavy?
Ahojte, prosím poraďte kam sa dá ísť v okolo BA a TT na výlet. V Smoleniciach a na červenom kameni sme boli. Musí byť asfaltka, keďže pôjdeme s kočíkom. Sme dvaja dospelí a 9mes dievča. Ideálne spojenie prechádzky aspoň 5km, oddychom a nejakým podnikom. Ďakujem
@evica01 chuda,ze si vobec dovolila ta obtazovat,nemusis reagovat,ak nemas co napisat. Ja sa tiez radsej opytam,ci nema niekto tipy na vylety. Googlit viem a viem si aj vybrat,ale mam rada aj osobne skusenosti a odporucania. Sme ludia a usta mame.na komunikaciu, fora su na pisanie,tak co ta zerie?
@simuskaaa123 napadlo mi ZOO, biofarma v Stupave, chodia aj do areálu Rozalka v Pezinku, mne sa to tam ale veľmi nepáči, potom klasika Devín, Koliba, v tomto teple by som zvolila skôr les a stromy..
@lucinka1988 no my sme zo senkvic, čiže modrá Pezinok mame pobehane.. A mám prvé dieťa, čiže fakt neviem kde sa dá ľahko dostať s kočíkom preto asfaltka..
Dnes bude hic tak asi len dakam do lesa. Aj v Marianke je pekne, boli ste tam? My tam chodime zo Zeleznej studnicky cez Kacin, ale vam staci sa tam asi len odviezt a prejst. Je tam pramen, da sa osviezit.
@simuskaaa123 Katarínka mi moc vhodná na kočík nepríde.ale boli sme tam už davnejsie. Marianka by bola podľa mna fajn alebo železná studnička.

@simuskaaa123 co tak nieco vygooglit 😉