Kam ísť s deťmi v Novom Meste nad Váhom?
Ahojte všetky mamičky z nášho okresu Nové mesto nad Váhom. 🙂 Rada by som vedela,kde všade sa dá s tými našími drobcami vyblázniť v okrese Nové Mesto nad Váhom.Okrem parku v Meste nepoznám nič iné.Nebývajú nejaké detské predstavenia??Divadielka,kino a tak ďalej??Díky za info. 😀
Dobre ranko....
Tak som si odskocila k PC ze si len pozriem postu lebo maly bol v izbe a mrncal troska a ostalo ticho, tak som nakukla do izby a on buva, som skoro odpadla... on takto sam nikdy nezaspava, tak som sa potesila 🙂))
Vonku je tak hnusne ze sa mi ani nikam nechce ist, ale mali by sme sa ist prevetrat.... dufam ze v piatok bude lepsie aby nam to stretko vyslo
ránečko baby...
som rada že je tu aj iný chrúst...viki mala 47 cm a 2650g 😀 krpana malá...bolo to smiešne lebo vtedy na chodbe aj v izbe samé blond bábatka pekné ružovučké a macaté a iba tomoje bolo snedé a černovlasé a krpaté 😀 😀 😀 také malé cigánča a až potom vybledla a oblondavela 😀 😀 😀 ale aspon mi ju nezamenili ked bola iná ako ostatné
Ahoj,to pocasie je tak na spanie,pri rannej kave som pocitala,co ste vecer popisali.
Ozehlila som a idem este na postu.To pocasie je tak na spanie,chcela som ist do NM,ale pojdem zajtra alebo v piatok.
Zaspominam si,ked bola Romanka mala...Ked sa narodila mala 3000g a 49cm,tak akurat,na svet sa ponahlala,bolo to den pred terminom a stihli sme to za 4hodiny aj s cestou 🙂
Aka mala sa narodila,tak rocna mala 11kg a 80cm,od rovesnikov vzdy o pol hlavy vyssia.
Teraz ma 174cm a 54kg,o hlavu vyssia odo mna,geny ma po tatovi.
Velmi rychlo to uslo 😉 Mala som babatko a teraz uz slecnu.
No to je fakt naschval... inokedy nestiham cita co sa tu vsetko popise a teraz ked mam cas tu nikto nie je ☹
Ja tu som,trochu googlim,ale doobeda tu nikto nie je,vcera rano so mala monolog.
Doobeda asi vyvarate a venujete sa malym,ze baby? 😉
Ahojte 🙂 Ja som bola doobeda u zubára a to som taká nervózna pred tým, že len na wcko behám 😀 Ale už je dobre, akurát som hnusne hladná, lebo od nervov som nič nejedla 😝 😅
No ja mam to stastie ze mamina je ucitelka v skolke a nosi svoj obed nasmu malemu, takze ma detsku stravu a hlavne pestru 🙂)) a som za to nesmierne vdacna, ze nemusim kazdy den vyvarat, len vikendy alebo ked ma mamina dovolenku.... a maly mi tu teraz pobehuje a zuje piskoty tak sa chvilku zabavi aj sam...
Teda mary tak to je na nezaplatenie 🙂 To by som aj ja prijala 😀 😀 😀 Ale Julka zatiaľ nezje dva chody, len veľmi výnimočne...a mne netreba 😀 😝
Ved ani Lukasko nezje 2 chody, niekedy zje polievku, inokedy druhe a to je super ze ma este aj na vyber 😀
Jemine Jani, ja este len pocuje o zubarovi a uz mam dost, sa strasne bojim tam chodit....
ahojte Mary tam kde robi tvoja mamina tak moja kamoska tam robi hlavnu kucharku 🙂 🙂 🙂
Leni, myslis na Kollara? to vazne? tak povedz ze skvele varia, ked maly nespapa, mamina to doje 😀
Mary odkedy som čakala Julka, mám hrozné zuby....strašne sa mi začali kaziť. Našťastie mám super zubára a on vie, že som strašpitlík 😀
No Jani, aj mne sa pokazili 2 ked som cakala Lukaska a opravovali mi ich v 7.mesiaci a to som myslela ze tam v tom kresle porodim od strachu.....
Ahojte maminy,
my mame za sebou navstevu posty/platenie sekov 😝 /,obchod so zahradkar. potrebami/Idem si dorabat fialky/,malu prechadzku.Dala som malemu polievocku fazulkovu a uz haja. 😔 Teraz mame doma ako na vojne,same streli od maleho. 😀 😀 😀
Jani a co ti robil zubar?Ja mavam tiez take nervy ,ked tam idem,radsej dvakrat na gyndu, ako raz k zubarovi. 😝
erika13 tak treba si este jedno kupit/ved si este mlada/,alebo pockat si na vnucatka. 😀
rikarr tak to Vikusa bola ozaj chrustik,to by som sa bala aj chytit. 😀 😉
Erika, keby ma zuby nebolia ani tam nejdem 😅 Ja tam idem už keď nemôžem od polesti vydržať 😝
Ja ani neviem, čo mi robil..zub mi strašne reagoval na teplo, na chlad...MUDr. vravel, že to sa mu nezdá, ako mi to reaguje. Takým divným strojom mi tam robil. Len držal a čakal, kým to dvakrát nepípne. Tak uvidím. No a ak ma nebude nič bolieť, tak sa už len objednám na preventívnu prehliadku.
Caaaaute....ako tu citam tie vase miery tak potom aj my patrime medzi tych mensich: mala 2900g 49 cm, Palko 2500g 48cm, Petrik: 2400g 47 cm...dnes je Petrik o 1-2 cm vyssi od Palka a v 18 tich mesiacoch mali taku vysku, co mala v 22 mesiacov... 😀 a mala vazi 13kg, a chlapci 10kg...heheh
Mozno som drastak, ale ja radsej zubara ako gyndu,... 😉
Miri a ty si rodila dvojcatka prirodzene alebo cisarskym? a v ktorom tyzdni sa narodili? teda ak sa smiem spytat....
Hej, práve preto píšem, že sa to neráta 😉 V 31tt mi museli ukončiť tehotenstvo 😉 🙂
mary....chlapci museli ist cisarskym, lebo boli otoceny opacne (nohami dole). A cisarsky som mala planovany v 38tt, inac ja by som si ich odniesla aj dlhsie... 😝 len uz to bolo nebezpecne ako aj pre deti aj pre mna. Inac sa narodili zdravucky a z nemocnice som si ich odniesla po 8 mych dnoch 😉 A cele tehu som bola v pohode ani raz v nemocke... 😅
no ja idem teraz k zubárk e ale bojím vždy tam sedím ako myš v kresle v čakárni 😀 a na gynde som min. rok nebola a ´mala som isť 😖 ale ked ja tam tak nerada čakám 😠

ak som dobre citala tak v piatok, ze to je pre nas skoro rano,ale dorazime.
tak nas matko mal 2400g a 48cm, to bol minibaby