Kam ísť s deťmi v Novom Meste nad Váhom?
Ahojte všetky mamičky z nášho okresu Nové mesto nad Váhom. 🙂 Rada by som vedela,kde všade sa dá s tými našími drobcami vyblázniť v okrese Nové Mesto nad Váhom.Okrem parku v Meste nepoznám nič iné.Nebývajú nejaké detské predstavenia??Divadielka,kino a tak ďalej??Díky za info. 😀
mirkaff bola u mna kamoska co ma 3-rocneho syna a povedala,ze ked mal maly taky maly prievan tak stale plakal a skrabal a trhal si usko a to stale.moja si len chyta uska ked chce buvat a je unavena.
tak co baby dneska je krasne sup sup z kocarmi von na prechadzku aj my sa chystame ked sa konesne zobudi 😉
ahojteeee
my sme boli vonku ale je tak nijako, chvílu svieti slnko, chvílu prší ....nič moc ....ale ak bude svietiť ešte pol hodku umyjem okná 😉
mala mi spala vyse 2 hodin tak je dobrucka.teraz mala pere,lebo som dala pradlo prat a ona je v choditku a pozera ako sa to kruti 😀 uz ma aj zeleninku uvarenu tak chvilku mozem byt tu.potom sa napapa a pojdeme do obchodu a pozret tata na strechu 😉
Pekny den maminy 🙂 ,
my sme dnes vysavali,prali,robila som rizoto,idem este umyt ladnicku,maly spi,tak mam chvilocku cas. 😅Boli sme aj vonku v obchode,kupila som si u nas v zahrad.potrebach hyacint a male narcisky,tak som si to tu uz,, vyjarnila,,. 😀
Babenky ja tiez rada obkukujem zaclony,ale my doma nemame.Ani nejak do buducna neplanujem,kto by to stale pral.A zvonku nam dovnutra nie je vidiet,tak co. 😝 Ale v poslednej dobe uvazujem,ze by som si kupila len garnize a na ne dala len tie okrasne zavesy{take zaclonove alebo ako to nazvat?} 😉
lulu máte podobnú telku ako my ... 😀 aj viki to bavilo ale teraz ju viac baví to ako sa vzadu napínajú tie hadice ked sa perie...pustím pračku a už uteká vedla nej a nakrrrka čo to tam tie hadice robia
Ahojte,ake ste dnes sikulky,co ste vsetko postihali 🙂
Ja som prisla z prace a pijem pri vas kavu.To pocasie je nejake aprilove,v NM prsalo a v Podoli svieti slniecko 😉
Dufam,ze to ochladenie na vikend sa nekona ☹
caute
tak my sme dnes vyuzili, ze bolo trosku pekne a vybrali sme sa pre Ladislavu do skolky na peso... 😅 trosku sa chlapci v skolke pohrali a isli sme domov... 😎 .......taaaky boli zlatucki... 😀
no mi sme boli v obchode potom sme boli kuknut tatina a ked som sa isla dalej prechadzat tak strasne zacalo prsat aj krupy do toho,ale nastastie som mala ten igelit na kocary a zobrala som si aj dazdnik takze som ani nezmokla.potom ked sme prisli domov mala sa napapala a dala som ju na nafukovaciu postel tak tam lozila az nejako sa zosupla na dlazku tak tam zacala 4-nozkovat. 😀 nejako jej to neslo,lebo sa jej to stale smykalo,ale nevzdavala sa a stale sa smiala ako jej to tam ide potom pobehala este v choditku a teraz zalomila v kociku tak mam chvilku klud 😎
my sme boli dnes na jadierkach na sone.Danuško to má dobré tak už môžeme dávať 1 plienku.Potom sme boli kúpiť klobásky,tam oproti kde predávajú lustre.Sú tam vraj najlepšie a ešte sme boli v Tescu na nákupe.Ako čítam tak už niektoré ste tak šikovné,že sa až hanbím.Okná neviem kady umyjem a do vysávania sa mi nechce.Malý chodí spať neskoro a ja neviem ako ho to mám odnaučiť.Dám ho spať o 21.15,spí pol.hod a zobudí sa vyspatý.Môže fungovať ďalej. 😀
Ja som si umyla tu ladnicku a hned ked som bola vo svungu tak som zmakla aj celu spajzu 😝.Porobila som si tam poriadok,vyhodila nepotrebne veci.Teraz pozerame telku a nudime sa.
natsa aj mne David chodil neskoro spavat,ale sa to akosi same upravilo aj uz chodi okolo 20.30 az 21.00.Na to ze chodil aj 22.30h tak to je zmena. 😲
lienka....ked si taka rozbehnuta...pridi aj ku mne.... 😀 😀 😀 na tu chladnicku... 😝
caute.tak u nas je dnes na p..u den..doslova,,dobedu mi maly tak potiahol zaves az zletela vedla neho tyc z garnize..ani nie pol hodinu nato mi vybuchol vysavac ked som vysavala,,aby nebolo dost pes mi zdrhol na ulicu a skoro pokusal niaku babku.a potom ked uz som vysla s deckami von tak ma taka jebla z dediny..Lienka 55 poznas Anesu......tak sa mi prihovorila a sprdla ma zato ze nemam naramkove hodinky ale tak ze sa ma opytala ze pani F.......mate hodinky a ked som jej povedala ze hodinky nemam a mobil mam doma tak mi p..a povedala ze co som to za zenu ked nemam naramkove hodinky...... 😲 tak som sa odisla ku kamoske hanbit 😀 .......a cil ma MM vytocil lebo uvaril klobasky a nie aby mii tu moju nechal lez ju somar isel k svokrovcom vymenit za pivo.....takze ma co chcel..proste nebude mat nic....... 😖 ale ma kapitalne nasral
Tom u sa hovorí den blbec.Kámoška mala tiež.Dostala pokutu,malá jej spadla a ešte ktomu jej spadla celá polica a to všetko za 1 den.
mirkaff..........to je jasne....ved ked sa nieco s.r......tak len na kopu. Ber to tak, ze vsetko zle si si za tento mesiac uz zlizla, tak dalsie dni uz len dobrota na teba caka... 😅
Mirkaff...to mas ako piatok trinasteho...
Piekla som maffiny(z krabice)cucoriedkove,daju sa zjest,ale cokoladove su lepsie 😉
mirkaff tak to by aj na mna bolo dost.a ja by som sa asi neudrzala a tej babke ci co to bolo by som riadne vynadala.ked sa pytala ci nemas hodinky tak zrejme ani ona ich nemala ci mala? 😕
mirkaff ved doobeda ked sme sa stretli tak to vyzel celkom fajn den. 😉
lulu a ta stara co sa to pytala mirky,tak ona je tak dost na hlavu,nema vsetkych po kope. 😀
caute
mirka pozname jednoducho den blbec,ale zajtra uz bude fajn
lienka ty si sikovna, stihas, ja teraz pri matoi skoro nic aspon sa mi zda.ale upratane mame navarene tiez a ostatne msi chvilu pockat.
lenca ty si ma vcera nevidela?
natsa aj my tam chodime na klobasky.vraj su najlepsie
jasom si myslala,ze si manezaradila
si bola vazna
a a tiez zle vdim leniva som nosit okuliare
ahojte. neviete náhodou aký je dnes mesiac? lebo ja mám pocit,že sme niečo preskočili. poobede sme sa obliekali ísť von a začalo pršať aj s krúpami a do toho svietilo slnko. 😀 otras. aj tak sme išli, veď maximálne zmoknem.
boli sme aj pozrieť našu kamarátku z pôrodnice,ktorá je o 4hodinky staršia. keď sme tak na nich s kamoškou pozerali pokope, človek by ani neveril,že sú rovnako starý, skôr mesiac.Malá je už veľká baba proti Maťkovi,on je také drobčiatko.
ahojte aj mi tam kupujeme klobasky a aj salamu ta je tiez dobra a sekanu.vyzera to ako taky bochnik a nemusi sa to ani vyprazat.podoba sa to fasirke a stoji okolo 100sk.
ozajnemoznate nahodou Matu Zemanovu?bola somnou v porodke a byva v Meste.ma za muza Mariana Zemana a robil v Emersone chodil na voziku. 😉
Ahojte,
mam rozbehany den,dnes je u mna moja mama,boli sme v PN,bola si nieco pozriet na seba lebo bude mat oslavu/50tku/. 🙂 Ale za to mi navarila svieckovu/mnam 😝 /.Iedm este uvarit nejaku polievku.
Bola som na poste,prisiel mi balik,malemu som objednala sandalky na leto z mimibazaru,cisto nove. 😉
janette,ty si sa ma pytala minule na tie obrazky, co som si objednala odtial,a nebola som s nimi spokojna. 😠

caute........lulu no podla mna je lepsie ist k doktorke,,predsa len je to male babo a nevie povedat co ju boli....a uska je zakerna hnusna bolest