Kam ísť s deťmi v Novom Meste nad Váhom?
Ahojte všetky mamičky z nášho okresu Nové mesto nad Váhom. 🙂 Rada by som vedela,kde všade sa dá s tými našími drobcami vyblázniť v okrese Nové Mesto nad Váhom.Okrem parku v Meste nepoznám nič iné.Nebývajú nejaké detské predstavenia??Divadielka,kino a tak ďalej??Díky za info. 😀
jeeeee dalsi clen z NM, to je super, ale asi byvas mimo, vsak? pocasie je mizerne, uz a by bola jar 😀 😀
martina, tesi ma 😵
aj mna tesi 😵 ja som tiez priamo z nmnv🙂len chodim do ziliny lebo tu poslednym rokom studujem
no tak to mas toho pekne nalozeneho, ako to zvladas vsetko dokopy 😕 mas moj obdiv 😵
snazim sa hlavne kvoli drobceku kt. nosim pod srdcom nemoze za to aky muzi chodi apo svete ☹ das im vsetku lasku a vsetko a oni ti vsetko vezmu a posliapu
to ma mrzi 😢 je to tak ze uz sa vobec nestretavate? a co jeho dieta? voebec nejavi zaujem? to co ma byt 😠 😠 😠
martinka, musim uz ist, ak sa ti bude chciet, pokecame neskor a ak chces, napis mi cez IP 😉 papa zatial
ahojky
tak na chvilku ....a pozeram,ze dnes sa cela strana zapisala,to je rekord 😅
aaa koho to tu vidim...chiara si v NM,alebo pises z IT?Ako drobcek?
martinka smutne co prezivas ☹ ti chlapi su tak nemozni 😠 😠 😠
mrenka,ako lili?pozerala som fotky,chudatko 😢
waaaw,kocky ste tu dnes trhli rekord 😀
ja som bola na modnej prehliadke,super zabava,mam aj foto v albume 😉
ahoj chiara,nebola si odcestovaná??alebo sa mi to zdá?inak čaute baby,ako ste dneska trávili deň.Ja som vymyslela ohromný zlepšovák na bicykel.Vzadu máme detskú sedačku a zozadu som na ňu namontovala ohybný detský dáždnik z kočíka a tak sa vozíme aj keď slabo poprchá 😀 😎 .Super,nie?Čo všetko nedokážeme..Musím si prečítať,čo ste tu dneska popísali.
mrenka,maličká už lepšie?Už jej to prešlo?
maruschka,uz sa to zacina lepsit,uz sa jej robia chrasticky 😉
chiara,si spat v nm?
cau mreni, aj ja som bola vcera na modnej prehliadke, a dnes idem tiez, na Lydiu Eckahart 😀 😀 to ste boli na tej Zelenej pri otvoreni salonu?
baby, vidite, zaciname konkurovat aj ostatnym regionom v kecani 😀 😝
mreni, vcera otvarali v tn hotel magnus, takze pri tej prilezitosti tam bol taky program a v nom aj modna prehliadka, no dneska mi ta lydia nevysla, mame auto v servise a bude hotove az v pondelok poobede, ma porazi 😠 😠 kukla som tvoj albumik, saty su krasne, ste tam kocky 😉 a zevraj ta jedna z nich je uz mamina, no vies komu hovor 😀 😀 😀
ano,priamo v hoteli,velmi peknucke,saty su kraaasne,tie,co mam na sebe sa budu volat po mne 😵 😵 😵 a fotil nas aj fotograf,takze budu take profi foto a bude sa z toho robit webstranka,tak som zvedavco...
jeeeeeee, tak parada, potom mi ukazes katalodzik? 😉 ako sa chystate prezit vikend?
ty co sa chces znova vydavat? 😀 ale ma aj pekne spolocenske...vikendik,no neviem,dnes som bola s malou na 10min.vonku,konecne po tyzdni,ale este je bodkovana,takze budeme susit opat doma 😖
vydavat? aaaaaaaale kto by sa v dnesnej dobe vydaval? sak to sa uz nenosi 😎 😀 no ale tie spolocenske ma zaujimaju.. a to co mate na fotke, to su obidvoje svadobne? inac, aj janovi si sa lubila..
svadobne,ale tie,co mam ja by mohli byt v poho aj ako spolocenske,su naaadherneee,vzadu maju taku jemnulinku tu vlecku,fakt kraasa,vsak ked budes potrebovat,tak mi povies,alebo tam rovno zbehni...oooo,jankovi dakujem 😀 😀
no presne, tie co si mala ty, su podla mna take univerzalne, velmi peknucke, jemne.. no mozno, ked pojde nejaky plesik, tak by som sa isla mrknut..
ahojte ano, som v Nm prisli sme na tyzden, ale potom zase cestujeme za ocinom 🙂
a vy ako sa mate? boli sme aj na prechadzke, ale toto mesto je cele zatarasene..no otrasne ☹

aj ja som tu ☹