icon

Kam pôjdete s deťmi cez jarné prázdniny?

Včera o 18:12

Kam pôjdete s deťmi cez jarné prázdniny?
Ja bohužiaľ nemôžem mať celý týždeň dovolenku, tak tri dni budú deti samé doma. A štvrtok piatok si beriem voľno tým pádom budeme mať predĺžený víkend.
Hľadám inšpirácie kam ísť s deťmi? Ešte bude zima, lyžovať nevieme, sankovacku sme si už užili dosť.
Dopišem že sme zo západu.

Strana
z2
anonym_76bbb2
Včera o 18:18

Ahoj, my nikam.
Ja som v práci celý týždeň , budú doma samé, ako skoro všetky prázdniny, nakoľko dovolenky je žalostne malo na celý šk.rok,plus letné prázdniny

anonym_98c678
Včera o 18:24

nikam , nie je z čoho ... ist

zildo
Včera o 18:32

Chceme sa ísť niekam okúpať

anonym_c46d03
Včera o 18:34

Ideme na navstevu k bratovi do prahy

sense
Včera o 18:41

Nikam, otec pôjde s dcérou lyžovať

anonym_d1a958

Nikde jak vzdy

a0

Na 2 dni Bratislava, 2 dni k prababke (asi vlakom, nech je to riadna adventura). Chcela som zahraničie ale deti odmietajú chodiť po pamiatkach.

marketa7584
Včera o 18:45

Lyzovat ako vzdy a nebo wellnes s poznavackou nekde po cesku

euka210
Včera o 18:46

@anonym_autor my sme z vychodu, tiez nelyzujeme, chystame sa na vylet vlakom do Ba na par dni, deti tam chcu uz dlho ist, na jesen nam to nevyslo. Doteraz sme nechodili nikde, max.niekde na 1 den.

anonym_f8fe2d
Včera o 18:52

Ak budú zdravé ( čo zvyčajne cez žiadne prázdniny nie sú ), tak na 3-4 dni niekde za snehom.

dominikamacakova
Včera o 18:55

Moja mama vždy hovorila - do Tramtárie na hrad 😀

anonym_26fe36
Včera o 19:01

@anonym_autor my na 3 dni do Prahy, ešte tam deti neboli

katica06
Včera o 19:14

Pre zmenu nikde ako vlani a roky predtým

tilly
Včera o 19:19

Keďže máme ten najhorší termín, prázdniny má polovica Európy, k tomu OH v Taliansku, čiže Taliansku vystrelili ceny v dolomitoch, všetci sa presunuli do rakúska a Slovinska, tak sme lyžovačku zavrhli, budú plné svahy, ubytko je drahé, hlavne všetko plné. Nebude to pôžitok.
Ideme lietadlom do Ríma na dva dni, potom rychlovlak do Benátok a odtiaľ do Viedne lietadlom.

temperity
Včera o 19:27

My letecky z BA do KE vyskusame vnutrostatnu linku 😀 a wellness hotel Bankov

letfenixa
Včera o 19:33

Wroclaw.

slavomira236
Včera o 19:43

@anonym_autor nikde. Na mna je zima cez jarne prazdniny. Exitika na tu nemam cez ck...Pockame si do lete a pojdeme na 2-3 dovolenky

abbey1
Včera o 20:08

V nedeľu sme sa vrátili domov. Čiže jarné prázdniny budeme nič nerobiť doma, budeme si užívať kľud, dobré jedlo, trochu dám do poriadku dom, budem rehabilitovať po úraze.

anonym_d9288e
Včera o 20:10

@anonym_autor my sa chystáme do Ríma

ria_sprout
Včera o 20:13

Dúfam, že sánkovať. Asi Poľska strana Tatier, stačia dve noci. Tiež nemám dovolenku celý týždeň ale len pár dní.

btus
Autor odpoveď zmazal
btus
Dnes o 05:34
@temperity

@temperity super nápad ak si z BA alebo z KE. . Akurát napr ja to mám rovnako km od domu aj do BA aj do KE. 🙂

btus
Dnes o 05:36

@anonym_autor chcela som ísť na 3 dni ( nedeľa, pondelok, utorok) lyžovať cez TMR hotely ( v cene ubytovania je skipass a aquapark, konkrétne tento: https://www.tmrhotels.com/Horska-ubytovna-Hrebi... ). Ale dcéra ide na týždenné sústredenie, takže máme po starosti. 🙂

natalka13
Dnes o 05:57

1 den chodte do Viedne, 1 den sa miekam kupat akebo Tutanchamon vystava v BA, ci nejake skakacie centrum.

sarandon
Dnes o 06:09

Južný Cyprus.

madeincssr
Dnes o 06:15
@dominikamacakova

Moja mama vždy hovorila - do Tramtárie na hrad 😀

@dominikamacakova ...aj so stravou "obzerance a cakance".

malalienka85
Dnes o 07:28
@temperity

@temperity môžem sa spýtat letite tak skoro ráno? čo budete robit v KE dokym Vas ubytuju v hoteli?

inaemre
Dnes o 07:51

My letime do Pariza

inaemre
Dnes o 07:51
@anonym_d9288e

@anonym_d9288e pred 2 rokmi sme boli vo februari v Rime. Bol to skvely cas na Rim. 🙂

tilly
Dnes o 08:28
@anonym_d9288e

@anonym_d9288e aj my

Strana
z2