Kam s deťmi v Banskej Štiavnici?
Ahojte,ideme na vylet na 5 dni do Banskej Stiavnice, s detmi (Mala ma 7, maly bude mat 2) Poradte prosim kam sa oplati ist pozriet...
Vopred moc dakujem vsetkym...
Doporucujem hotel Topky, krasna prechadzka okolo Pocuvadlianskeho jazera, je tam minizoo, da sa tam dobre najest, ci uz v samotnom hoteli alebo v takej utulnej restauracii priamo v lese a samozrejme kastiel vo Sv. Antone a jeho zahradu 😉 oproti kastielu na kopci je Ranc, aj deticky sa tam vyhraju 😉
myslim, ze @happy8051 to vystihla. Dcerku by mozno zaujimalo aj banske muzeum v prirode a hracky maju v kaviarni divna pani 😉 okolo Pocuvadla je pekna prechadzka, aj v parku pri kastieli vo sv. Antone. Mozes napisat IP aj mne, ak by daco 🙂 inak neviem, ci beriete kocik a aky, lebo ja som si pri kocikovani po BS neraz dobre zanadavala 😅
ahoj. vcera sme boli. syn 3,5 roka zvladol...ale podla toho ake dieta...lebo 90min v podzemi mie je sranda...uzke hodby mokro tma...
@citronius ahoj, ja tam medzicasom uz rok nebyvam, ale podla mna na 4rocne dieta je podzemna prehliadka zdlhava a nudna (zavisi vsak urcite od dietata). Bez auta na Pocuvadlo aj autobusom a cislo na taxi nemam, lebo som ho nikdy nepouzila, ale pri Bille ich stoji vacsinou dost tych taxikov 🙂

tu mate co pozerat 🙂 Stary Zamok, Novy Zamok, Kastiel vo Svatom Antone, tam je aj Ranc, jazera, Zvieratka na Pocuvadle..... Napis do IP ak chces nieco podrobnejsie vediet a pozri si aj www.banskastiavica.sk