Kam s deťmi v Košiciach? Pozrite tipy!
Mamicky,
mate kam s detmi chodit v KE? Neprijali by ste nieco nove? Pocula som, ze materske centra nie su velmi dobre...
Ahojte.....pridavam info.....v decembri sa bude otvarat nova pobocka materskeho centra HALIGANDA na sidlisku KVP....tak dufam, ze sa tam uvidime. 🙂
chcem sa opytat ako travite volny cas s detmi v ke (sever) ak prave nechodite do materskych centier????
@marhulka88 ked sme byvali na Mieri, chodievali sme vacsinou 3x do tyzdna do MC Stonozka, zvysne dni, ak bolo pekne na prechadzky - vacsinou Anicka, okolo Mlynskeho nahonu, okolo Hornadu smerom k zeleznicnemu mostu co je pri Dzungli (cakali sme na vlaky), Botanicka zahrada, chodievali sme aj do mesta na Hlavnu, ked bolo velmi skaredo, boli sme doma a pozvali sme k nam kamarata alebo sme my isli k nim...alebo sme sa sli len tak prejst na nakup do Billy a domov, to bola dcerina oblubena cinnost 🙂
@marhulka88 Ahoj ja som tiez KE sever a tiez riesim co s volnym casom maleho kedze tu nemam znamych s detmi v jeho veku....a ostavaju mi iba prechadzky teraz ked sa neda ist na ihrisko....
Ahojte dievcata, ja zijem v Prahe ale idem na mesiac do KE k rodicom. Prosim poradte mi kam so Sebikom ma 2 a pol roka. On rad cvici, a chodi do centier sa hrat s detmi. A je tu niekde restika kde je kutik a deti sa pohraju. Dakujem
@ncora no ved aj my len prechadzky len ja mam pocit ze je to pre moje dieta veeelka nuda 🙂 kopcek na sankovanie ziadny deti vonku nejak nestretavame a tak sa nahaname po ,vonavej, travicke 🙂))) kde ste presne na severe?
@marhulka88 Ahoj no to mas pravdu..sice mojho maleho prechadzky aj celkom bavia ale tiez nestretavame deti a rada by som keby sa pohral s rovesnikmi ...My byvame pri TU. a vy?
@dianocka jeej, urcite sa prideme pozriet.. niekde si spominala, ze to bude aj pre mensie deticky, nas mladsi ma o chvilocku rok, tak by sme sa tesili, keby to bolo aj pre neho. Daj urcite vediet tu na MK, ked budes otvarat, prosim, my sme z opacneho konca mesta, takze nemame cestu okolo. drzime palce, nech sa ti to dobre rozbehne
Ahojte žienky v sobotu v sobotu 28.mája od 16.00 bude RODINNÝ MAJÁLES - otvorenie záhrady pre Vás a pre Vaše detičky v MC Delfínik, Laborecká 2 ( za OC Galéria v areáli bývalej materskej škôlky). Čaká Vás živá hudba, kofola, atrakcie a súťaže pre deti, nafukovací hrad, kreatívne hračky, trampolína, herňa a telocvičňa...
28. mája - RODINNÝ MAJÁLES - otvorenie záhrady v mc s pestrým programom pre malých aj veľkých
Ahjte mamicky nakuknite na facebook na kam s detmi v Kosiciach https://www.facebook.com/kamsdetmivkosiciach a dostavajte tipy na akcie pre deti v KE ako aj ine tipy Kam s detmi. Miesto kde si mozeme dat vediet co je pre deti fajn a kam sa oplati ist.
Babule, pripomínam zajtrajší majáles v MC Delfínik, za OC Galéria.
Čaká Vás živá hudba, kofola, atrakcie a súťaže pre deti, nafukovací hrad, kreatívne hračky, trampolína, herňa a telocvičňa... ako príklad uvediem súťaž pretek mamičiek s potomkom na chrbte. Ste očákavané aj s oteckami, partnermi od 16stej.
..vcera sme boli v Jaymo tu http://www.jaymo.eu/ , je to pri blsaku, bolo super, deti sa super vyblaznili a dnes sme sa boli pozriet vo fun parku pri hypertescu v budove mounfieldu , tak tam sa mi pacilo este viac, krasne prostredie pre deti, hrala tam prijemna hudba, bolo teplucko..uz viem, kde budeme chodievat castejsie 😉

@virgin15 jeeeej, aj moj je uz k.o o jedenastej, takze o tej 9 mi vyhovuje. sa uz tesim aj za neho 😀
keby sa nieco zmenilo tak daj vediet. 🙂