icon

Kam sa chystáte s deťmi počas jarných prázdnin?

maddie1711
Dnes o 01:06

Kam sa chystáte s deťmi počas jarných prázdnin . Slovensko či zahraničie?

Strana
z4
alica110
Dnes o 12:49
@anonym_b55916

@alica110 kam do Omanu ak sa smiem opytat? Tam smerujeme aj my ale s deckami.

@anonym_b55916 Salalah 🙂 Ale my nechodíme cez cestovky.

alica110
Dnes o 12:50
@anonym_1530b0

@alica110 cestujeme 1-3x ročne po Európe a vyjde nás to do 3500€ všetko dokopy. Akurát som bookla pred 3 týždňami dovolenku na leto na týždeň aj s letenkami za 1300€ pre 4. Dnes som to pre zaujímavosť pozrela. Už by to vyšlo cez 2k. 90% ľudí, ktorých poznám to robí rovnako, zvyčajne v decembri vedia, kam pôjdu v auguste. A teda milionár je len jeden z nich 😉.

@anonym_1530b0 😉😉

anonym_a2ab6d
Dnes o 13:00
@darkai

@tilly prosim ta, mozes dat tip na ubytko v Obertauerne? Lebo ja som za taku cenu nic nenasla....my sme piati, takze 2 noci nas pred Vianocami stali 900 Euro.

@darkai ano tam je to drahe a pre mna take "uzavrete". skus radsej Schladming, tam je "hojdačka 4 vrchov" , za tyzden sa to cele ani neda prelyzovat. Alebo Bad Hofgastein, je to kupelne mestecko da sa ist aj na plavaren-pozri si na webe a pekne prechadzky v okoli, aj na bezky sa da. Kusok je Dorfgastein, tiez super lyzovacka a na Bad Gastein sa bad Hof da prelyzovat. Sport Gastein je nieco ako Obertauern ale tam ides na cely den, ubytko niekde mimo. v Bad Hof mas vela hotelov a apartmanov, najdes nieco vhodne a cenovo nepremrstene

majlo1234
Dnes o 14:18

Keby sa tak staral kazdy o seba a svoju rodinu, ze? Tema bola o tom, kam kto ide cez prazdniny, tak naco sa tu zavzdusnuju ti, co budu sediet doma?
My, ako deti v devatdesiatkach sme sice necestovali po svete, ale rodicia nam zvykli robit program ja vtedy, ked neboli v praci. Pretoze to je hlavne o nastaveni tej ktorej rodiny, lebo vylety nemusia byt drahe.

Ja by aom chcela vyuzit rekreacn poukaz na nejaky par dnovy pobyt s dobrym welness, polpenziou a detskym kutikom. Ale nemam este zabookovane nic🫣

scila
Dnes o 15:01
@anonym_7afd0c

@scila máš skúsenosť, že po prázdninách tvoje deti ochorejú od spolužiakov, ktorí z Filipín donesú nejakú exotickú chorobu? Naozaj?

@anonym_7afd0c pravidelne po jarných a veľkonočných prázdninách zo školy donesú niečo na čo ešte nemajú protilátky. A ver tomu, že prví sú vždy chorí tí čo boli v Dubaji.

anonym_8a6106
Dnes o 15:10
@anonym_b55916

@anonym_8a6106 Presne. My sme si po troske odkladali a ideme si s deckami splnit sen jarnaky v kratkom rukave po prvy krat 😂 strasne sa uz tesime kedze tato zima je pre mna aspon total “masaker”

@anonym_b55916 moje deti o tom este nevedia 😃🤐

anonym_7afd0c
Dnes o 15:11
@scila

@anonym_7afd0c pravidelne po jarných a veľkonočných prázdninách zo školy donesú niečo na čo ešte nemajú protilátky. A ver tomu, že prví sú vždy chorí tí čo boli v Dubaji.

@scila toto mi pride ako scifi, nikdy sme nic take nezazili, mam 3 skolopovinne deti, co precestovali toho uz dost.

scila
Dnes o 15:18
@anonym_7afd0c

@scila toto mi pride ako scifi, nikdy sme nic take nezazili, mam 3 skolopovinne deti, co precestovali toho uz dost.

@anonym_7afd0c tak to ti gratulujem 🙂

akje
Dnes o 15:26

@maddie1711 na Slovensku budeme lyžovať 🤗

Naši známi idú v taký istý termín do talianska. Majú rovnakú vzdialenosť ku svahu a rovnaké vybavenie ubytka. Ich cena je 4 miestna, naša trojmiestna. Povedala by som, ze platime cca tretinu ich ceny.

Strana
z4