icon

Kam sa ísť kúpať - Vyhne, Podhájska alebo Dudince?

21. feb 2026

Vyberame Vyhne/Podhajska/Dudince. Ktore z tychto 3 odporucate? Diky. 2dospeli a deti 10 a 13r. Ja mam rada teplu vodu. 😃🩵

daridari11
21. feb 2026

@anonym_autor Boli sme z menovaných iba v Dudinciach ale tam určite nechoď, je tam síce termálna voda ale pre mňa teda dosť studená bola. Okrem toho, to sú viac kúpele pre dospelých, deti by sa tam nudili. S deťmi neviem ako si vzdialená ale podľa mňa super Dunajská Streda, Afrodida v Rajeckých Tepliciach a Maďarsko......to vedie na plnej čiare.

sara07
21. feb 2026

ak berieš deti , tak by som šla do bešenovej, pretože tam si nájdete každy svoje + tam maju dobry aj saunovy svet
v tej bešenovej máš termálnych bazenov dost + deti maju svoje detské viac druhov

cacianka
21. feb 2026

Neviem ako ďaleko chcete ísť, ale top je Mosonyvaros. Teplá voda, konečne deti oddelené od dospelých takže môžete byť aj s deťmi, aj si na striedačku oddýchnuť. Je tam veľa samostatných častí, dobré jedlo

stankadu
21. feb 2026

Boli sme vo všetkych, ale ak si mám vybrat, tak jednoznačne Podhájska.

autor
21. feb 2026
@daridari11

@anonym_autor Boli sme z menovaných iba v Dudinciach ale tam určite nechoď, je tam síce termálna voda ale pre mňa teda dosť studená bola. Okrem toho, to sú viac kúpele pre dospelých, deti by sa tam nudili. S deťmi neviem ako si vzdialená ale podľa mňa super Dunajská Streda, Afrodida v Rajeckých Tepliciach a Maďarsko......to vedie na plnej čiare.

@daridari11 afrodita je pre nas top, ale na otocku daleko..

autor
21. feb 2026
@daridari11

@daridari11 v dunajskej strede su kupele?

autor
21. feb 2026
@cacianka

Neviem ako ďaleko chcete ísť, ale top je Mosonyvaros. Teplá voda, konečne deti oddelené od dospelých takže môžete byť aj s deťmi, aj si na striedačku oddýchnuť. Je tam veľa samostatných častí, dobré jedlo

@cacianka na otocku toto nie..

autor
21. feb 2026
@sara07

ak berieš deti , tak by som šla do bešenovej, pretože tam si nájdete každy svoje + tam maju dobry aj saunovy svet
v tej bešenovej máš termálnych bazenov dost + deti maju svoje detské viac druhov

@sara07 besenova je super, ale na otocku daleko..

autor
21. feb 2026
@stankadu

Boli sme vo všetkych, ale ak si mám vybrat, tak jednoznačne Podhájska.

@stankadu super.diky.🙏🥰

daridari11
21. feb 2026
@anonym_autor

@daridari11 v dunajskej strede su kupele?

@anonym_autor nie, termálne kúpalisko je to

marca12
21. feb 2026

Najlepsia z vymenovanych je Podhajska. Tepla voda,velke bazeny.

autor
21. feb 2026
@daridari11

@anonym_autor nie, termálne kúpalisko je to

@daridari11 a paci sa Vam tam?

autor
21. feb 2026
@marca12

Najlepsia z vymenovanych je Podhajska. Tepla voda,velke bazeny.

@marca12 diky🥰🙏

daridari11
22. feb 2026
@anonym_autor

@daridari11 a paci sa Vam tam?

@anonym_autor Páči, je tam dobre. Samozrejme v lete je každé kúpalisko lepšie, ale dá sa tam pobudnúť aj v zime, okrem iného aj celkom dobrá kuchyňa je tam.