icon

Kde sú v Mýte pod Ďumbierom asfaltky pre kočík?

frida1990
11. apr 2026

Ahojte, poradíte prosím nejaké dobré asfaltky v okolí Mýta pod Ďumbierom, v peknej prírode, kde môžeme ísť s kočíkom?

lucik194
11. apr 2026

nikde, myto pod dumbierom nema ani chodniky v dedine….

dobra asfaltka v prirode? v tej oblasti tato kombinacia nie je.akuratne v Brezne robia novu cyklotrasu.

frida1990
autor
11. apr 2026
@lucik194

nikde, myto pod dumbierom nema ani chodniky v dedine….

dobra asfaltka v prirode? v tej oblasti tato kombinacia nie je.akuratne v Brezne robia novu cyklotrasu.

@lucik194 a niekde v širšom okolí? Viem, že Nižná a Vyšná Boca, a o inom neviem.

ika02
11. apr 2026

Ahoj, na križovatke (rázcestie Mýto, pri hoteli Mýto) je asfaltka v chatovej oblasti Mlynná dolina. Krásna prechádzka tou ľavou cestou.
Potom až v Bystrej, prechádzka až na Tále. Tam je všade krásne.

ika02
11. apr 2026
@ika02

Ahoj, na križovatke (rázcestie Mýto, pri hoteli Mýto) je asfaltka v chatovej oblasti Mlynná dolina. Krásna prechádzka tou ľavou cestou.
Potom až v Bystrej, prechádzka až na Tále. Tam je všade krásne.

@ika02 ešte mi napadlo, Jarabá. Ak ideš od Mýta, hneď na začiatku Jarabej je vpravo krásna cestička popri potôčiku, odporúčam.

lucik194
11. apr 2026

mi este napadli, hore na Certovici a ideš smerom na Lišku, nie je to asfalt, ale cesta je to siroka a upravena, ziaden uzky turisticky chodnik ale zo zaciatku do kopca, potom rovina, ale krasna cesta, v zime sa tam bezkuje

zaparkujes a hned je chodnik

frida1990
autor
12. apr 2026
@lucik194

mi este napadli, hore na Certovici a ideš smerom na Lišku, nie je to asfalt, ale cesta je to siroka a upravena, ziaden uzky turisticky chodnik ale zo zaciatku do kopca, potom rovina, ale krasna cesta, v zime sa tam bezkuje

zaparkujes a hned je chodnik

@lucik194 a @ika02 ženy perfektné ste, ďakujem za tipy!

ika02
12. apr 2026

@ika02 v Bystrej zaparkuj až pri detskom tábore (ešte pred hotelom Wellness Bystrá) a tým chodníkom (aj chodci aj cyklisti sa pohybujú) sa dostaneš až k hotelu Partizán na Táloch. Najkrajšia je tá cestička v Jarabej. Ak budeš potrebovať znavigovať presne, kľudne potom napíš.