Ktorú zoo navštíviť: Bojnice alebo Zlín?
Ktorú zoo odporúčate? Čítala som že v Zlíne je dosť expozícii uzatvorenych alebo sa prerábajú.a kedy odporúčate chodit? My väčšinou keď tam sme tak polovicu zvierat nevidíme,chodíme ráno🤷🏻♀️😀
zlín rozhodne ... boli sme minulý týždeň a milionkrát lepšie ako bojnice
rozhodne Zlín, je to zážitok na celý deň, nie na pár hodín, my tam chodíme každý rok, do Bojnic už nechodíme...
Určite Zlín, Bojnice sú katastrofálne, polka expozícii prázdne, zanedbané…
Urcite Zlin, Bojnice sa mi nikdy nepacili, nechcem povedat ze je to najhorsia zoo kde sme boli, ale jedna z tych horsich.
To fakt sú Bojnice v takom zlom stave? Chystáme sa v lete na Slovensko, aj s 5 ročným dieťaťom, myslela som, že tam skočime … Zlín je dosť ďaleko.
@veraaq jednoznačne Zlín, zvieratá sú vo veľkých krásnych priestoroch, nie sú vystavené v klietkach ako Bojnice. V Bojniciach som bola cca 7 rokov dozadu a boli až zle z pohľadu na tie zvieratá....
Na druhej strane Zlín je skutočne veľká zoo na celý deň
Zlín, ale veľmi pekne je aj v Piešťanoch.
Aj keď zavrú polovicu zlinskej ZOO, stále to bude viac ako v celých Bojniciach.
To fakt sú Bojnice v takom zlom stave? Chystáme sa v lete na Slovensko, aj s 5 ročným dieťaťom, myslela som, že tam skočime … Zlín je dosť ďaleko.
@sisaka je to tam katastrofa, boli sme minulý rok a polka expozícii boli prázdne, aj tie čo neboli prázdne, tak zvieratá boli úplne niekde v keli, sklamanie dosť.
@sisaka Bojnice sú smutná ZOO, ktorá ma najlepsie časy uz veľmi dávno za sebou. Vstup je lacný, ale zážitok skôr deprimujuci.. Zlín/ Ostrava - upne iná liga.
Na to, že je to tam taká bieda, tak majú celkom dobrú návštevnosť. V Zlíne sme ešte neboli, ale z rozprávania iných je to fakt pekné a chcem tam ísť. Inak sme boli len V BA a KE, Malkii, Panthere a Zveroparku. Najviac chodíme ale do tých Bojníc. Niekedy zvieratá ležia zažité v tieni, alebo pod prístreškom, inokedy sú blízko. Rovnaká situácia ako aj v tých ďalších spomenutých. 2 hodiny na prehliadku úplne stačia . Akože cez pol Slovenska by som sa tam netrieskala len kvôli zoo ,ale zase je tam ten krásny zámok-ak sa to spojí, tak tam vieš zabiť skoro celý deň.
@sisaka ale pekne je aj Bojniciach, určite si to užijete, my tam chodíme často , máme to blízko...Zlín je určite väčší , ale aj Bojnice stoja za to.....
Jednoznacne Zlin. Je to krajsia ZOO ako prazska. A to je co povedat, lebo ta je nadherna. A tie, co pisete, ze bojnicka je hrozna, to ste asi neboli v bratislavskej. Tu by mali zavriet. Katastrofa.
My sme boli minulý rok v Bojniciach v zoo a videli sme skoro všetky zvieratá, tak netreba ísť v najväčšom horku potom jasné že zvieratá budú schované do tieňa.
V Bojniciach je aj Dino park tam sme prešli peši zo zoo, ale chodí tam aj vláčik čo sme videli.
Trvalo nám to celý deň pokiaľ sme všetko prešli a pozreli.
Boli sme aj v Zline áno je to tam o dosť väčšie, no strašne veľa ľudí všade pomaly nedalo sa ani hýbať sa. A keď niektory stoja pri niektorých zvieratách dlho tak čakáš pokiaľ môžeš aj ty ísť bližšie a pozrieť sa na zvieratá. To bolo trochu také únavné a ešte zaparkovať tam, keďže plno ľudí a zle sa hľadalo miesto na parkovanie.

Bojnice sú už mizerné. My tam chodíme z dôvodu blízkosti, máme to ozaj pár km.