Môže ísť babka namiesto mňa na škôlkarsky výlet do zoo?
Čaute v pondelok majú deti zo škôlky výlet.. idú len do zoo taká menšia zoo v Lopeji... Taka blbá otázka 🫢😀 nemyslite si som zlá matka a že sa mi nechce ale mne sa naozaj nechce.. mohla by ísť aj moja mama namiesto mňa s malým ?? Či je nutnosť len rodič... Podľa mňa by to nebol problém keď každý s každým sa na dedine pozná.
A určite má ísť rodič? Ešte som nepočula, že by rodičia išli s deťmi zo škôlky na výlet.
@thereisabear
@thereisabear tak niekedy treba aj sprievod... Nejakého dospelého... Lebo v ozname bolo dieťa a plus rodic..
Tu asi zamestnanca vasej skolky nenajdes.
@natalka13 ja som sa normálne opýtala... Či je povinnosťou aby išiel rodič alebo stačí aj starí rodic... Keďže v každej škôlke to je iné.. v niektorých idú len učiteľky a v niektorých zase môžu ísť aj rodičia/starí rodičia
@natalka13 ja som sa normálne opýtala... Či je povinnosťou aby išiel rodič alebo stačí aj starí rodic... Keďže v každej škôlke to je iné.. v niektorých idú len učiteľky a v niektorých zase môžu ísť aj rodičia/starí rodičia
@klara8888 úplne kľudne aj babka,tam asi ide o to,aby mal kto dohliadať na dieťa.
@klara8888 Ja myslím, že pôjde viac starých rodičov, ako rodičov. Väčšina si určite nebude brať dovolenku kvôli škôlkárskemu výletu. Vôbec by som to neriešila a poslala s dieťaťom babku. Ale ak ťa to veľmi trápi, tak sa jednoducho opýtaj učiteliek v škôlke. Určite nebude žiaden problém. Im ide hlavne o to, aby tam bolo viac dospelých, ktorí dohliadnu na deti.
Moja mama ide zajtra zo synom na výlet. Aj minulý rok bola. Myslím ze v skolke im je uplne jedno kto pojde len nech je dospelý a príbuzný samozrejme
Len im to oznam , ze kto s malym pôjde 😉
@klara8888 hned si odpovedas, v kazdej skolke je to inak.
U nas nikdy nik z rodiny nechodil. Len ucitelky s detmi.
Je babka zapísaná, že môže vyberať zo škôlky vnúča?
Napíš jej na papier splnomocnenie že ju splnomocňuješ ako doprovod na výlet pre syna a budú to mať aj na papieri že o tom vieš a súhlasíš.

A určite má ísť rodič? Ešte som nepočula, že by rodičia išli s deťmi zo škôlky na výlet.