icon

Odporúčate Aquapark Moravia pre 18-mesačné dieťa?

veraaq
Včera o 12:06

Ahojte,odporúčate aquapark moravia aj pre 18m dieta? Už som tam raz bola a viem že bolo fajn ale bolo to 10r dozadu😂alebo nejaký iný park alebo niečo kde sa dá ísť na víkend?

anonym_1b7844
Včera o 12:58

Také malé dieťa sa ti vyčvachtá aj na Margite Ilone, na tobogány ho asi neplánuješ dať, takže pre neho je to jedno. Ale vy dospeláci by ste sa tam mohli zabaviť celkom dobre 😉

anonym_f5f1ea
Včera o 13:00

@veraaq za mna zbytocne daleko

veraaq
autor
Včera o 14:15
@anonym_f5f1ea

@veraaq za mna zbytocne daleko

@anonym_f5f1ea tak mi to máme hodinu to je v pohode

vlada41
Včera o 15:01

ja som tam bola minulu sobotu a bol to ocistec - hodinu sme cakali na vstup (30 stupnov na slnku), brutalne vela ludi, jedina restauracia otvorena, dlhe rady vsade (ked hovorim dlhe rady, myslim 45 minut na jedlo a viac ako 30 minut na niektore atrakcie). Detske bazeny preplnene, nechapem lokalny (cesky a slovensky) zvyk dospelych macat si v destskom bazene nohy, pripadne sa tam aspon na pol hodinu posadit. Pri predstave co vsetko je vo vode v detskom bazene mam koprivku. To vsetko za symbolicke vstupne 30 EUR ☹. Nejake mile, male kupalisko na okoli s detskym bazenom nemate? Pomer cena/vykon pre 18-mesacne dieta mi pride vyrazne lepsi ako Moravia...

anonym_f5f1ea
Včera o 17:06
@vlada41

ja som tam bola minulu sobotu a bol to ocistec - hodinu sme cakali na vstup (30 stupnov na slnku), brutalne vela ludi, jedina restauracia otvorena, dlhe rady vsade (ked hovorim dlhe rady, myslim 45 minut na jedlo a viac ako 30 minut na niektore atrakcie). Detske bazeny preplnene, nechapem lokalny (cesky a slovensky) zvyk dospelych macat si v destskom bazene nohy, pripadne sa tam aspon na pol hodinu posadit. Pri predstave co vsetko je vo vode v detskom bazene mam koprivku. To vsetko za symbolicke vstupne 30 EUR ☹. Nejake mile, male kupalisko na okoli s detskym bazenom nemate? Pomer cena/vykon pre 18-mesacne dieta mi pride vyrazne lepsi ako Moravia...

@vlada41 to sa tam tusim caka vonku zakazdym 🙄

anonym_9428c0
Včera o 19:06

Ani nad tym neuvazuj pocas letnych prazdnin. Je tam hlava na hlave. Ak uz mas potrebu kupat sa na Morave, tak my sme minule leto boli parkrat v aquaparku Kurim (pocas leta mavaju akcie, ze ak si kupis vstupenku do Zoo Brno, tak do aquaparku mas vstup za 1 Kč a naopak). Je to male mestecko kusok za Brnom (smer na Prahu) a vzdy, ked sme tam boli, bola nasa dcera v tom malom bazene pre najmensich sama.

anonym_1a93b3
Dnes o 03:13
@vlada41

@vlada41 a to za trest si tam bola?😅

vlada41
Dnes o 06:03
@anonym_1a93b3

@vlada41 a to za trest si tam bola?😅

@anonym_1a93b3 ja ano. ale moj syn mal narodeniny a ako darcek si vybral aquapark s kamaratom. dobrovolne nikdy.

anonym_1a93b3
Dnes o 06:11
@vlada41

@anonym_1a93b3 ja ano. ale moj syn mal narodeniny a ako darcek si vybral aquapark s kamaratom. dobrovolne nikdy.

@vlada41 tak to je ine, splnila si mu prianie