icon

Odporučte zaujímavú zoologickú záhradu alebo Safari?

jaruska18
3. aug 2026

Ahojte, viete mi poradiť nejakú zaujímavú zoo, prípadne Safari? Chceme ísť ešte cez prázdniny niekam na výlet. Máme obehane Panthera park, Ekopark v Piešťanoch, Bojnice, Zveropark pri Žarnovici, Malia park, Zoo Györ aj Serengeti park v Nemecku. Deti chcú ísť iba do zoo, poznáte nejakú zaujímavú? Rozmýšľame nad Zlínom a zoo vo Viedni. Máte s nimi skúsenosť? Prípadne poraďte aj inú zaujímavu. Ďakujem 🙂

martinmmartin
3. aug 2026

V Singapure maju jedinu nocnu zoo kde maju prehliadky iba v noci a vidis nocne zvierata

zunaf
3. aug 2026

Dvur Králové pri Hradci Králové - mali by sme ísť tento týždeň, takže osobné skúsenosti ešte nemám. A Zlín máme tiež na zozname, každý, kto tam bol tvrdí, že jedna z naj ZOO, kde boli.

dennkka
3. aug 2026

Nám sa páčilo v Zlíne, Budapešti aj v Ostrave.

anonym_784b6e
3. aug 2026

Ak ste neboli tak Zoo v Brne, Prahe, Zlíne, Budapešti a vo Viedni majú pekné zoo

anonym_675087
3. aug 2026

Zoo Zlin je vraj vyborna, tiez sa chystame ale este sme neboli. Ak vam nevadi nieco mensie, velmi odporucam navstevu Stiavnickych bani kde je zakladna skola na ktorej maju sokoliarstvo a maju tam vystupenia a malu zoo, kde su okrem dravcov aj ine zvieratka, je to vyborny zazitok a vela sa dozviete, vacsinou deti rozpravaju o zvieratkach je to fakt super. Len si zisti ako maju teraz otvorene lebo sme boli uz pred niekolkymi rokmi. A dalsia minizoo je Sedlec na Morave, nas prekvapilo ze ani nebola taka mini ako sme cakali a nedaleko mas dalsie miesta na vylet.

sisska96
3. aug 2026
@martinmmartin

V Singapure maju jedinu nocnu zoo kde maju prehliadky iba v noci a vidis nocne zvierata

@martinmmartin No chcela by som vidieť že sa vyrazia do Singapúru 😂😂😂

sisska96
3. aug 2026

@jaruska18 aj vo Vesprím je fajn ZOO

3009
3. aug 2026

@jaruska18 určite Dvur Králové, Zlín aj Viedeň.

anonym_c31ad7
3. aug 2026

Ostrava, Liberec, Decin, Usti nad Labem, Praha a samozrejme Dvur Kralove. Nadherna ZOO je aj v Drazdanoch.

janinque
3. aug 2026

Zlín, Praha, Ostrava. Na SK sa nám veľmi páčila Lubiná, ak ste ešte neboli.

minesasubu
3. aug 2026

Dvur Kralove, Schonbrunn , Olomouc, Praha , Zlin , Farmpark Lubina, Parrot Zoo , Erstbrunn, Kimba , Brno,

anonym_4ddfdb
3. aug 2026

Zoo v Brne je dost o nicom. To si uz radsej urobte o kusok dlhsiu cestu a zajdite do Jihlavy.

ukulela
3. aug 2026

Popozeraj sa po zvieratach, čo ste ešte nevideli. My sme šli do Norimbergu pozrieť delfíny a dugongy.

martinka17
3. aug 2026

Dvúr králové - konkrétne safari v aute. Majú aj večerné safari, nájdeš info na stránke.

anonym_3ce9a5
3. aug 2026

Odporúčam dvůr kralove za mna ako dospelého nádherný areál a zážitok. Plánujeme znova po dvoch rokoch teraz v septembri lebo muž s nami nebol a chcem aby to aj on videl. Dali sme si safari vlastným autom a potom ešte peši po chodníkoch.

anonym_99a21e
9. aug 2026

Zlin.milujeme.vraciame sa casto. Vieden ma laka kvoli pandam. 🤍🖤

anonym_abe35f
9. aug 2026

Ravenna v Taliansku, je tam safari, kde sa viete dostat do objektov s Levami a tigrami. Idete autom aj medzi zebry, žirafy. Vedľa je amirabilandia, ktorú odporucam nevynechať.

zunaf
11. aug 2026

Tak sme boli v ZOO a safari Dvur Králové a som nadšená, v zelenšej a premyslenejšej ZOO som zatiaľ nebola. Nádhera. Neboli sme vlastným autom, ale komentovaná prehliadka v Safari Truck. 🙂 Na wishliste teda ešte ostáva Zlín a Schonbrunn Viedeň 🙂