icon

Oplatí sa navštíviť Harry Potter výstavu v Prahe?

9. aug 2026

Boli ste na výstave Harry Potter v Prahe, oplatí sa tam ísť?
Pozerala som ich stránku a že výstava potrvá približne 60 minút pokiaľ sa to celé prejde, to sa mi zdá málo. Dať na cestovné a vstupné okolo 200 eur a na taký krátky čas sa mi to nezdá.

anonym_8f6c00
9. aug 2026

My sme boli na tejto výstave vo Viedni. Ako fanúšikovia Harryho Pottera sme si to užili, ale čakala som trocha viac.

biba_18
9. aug 2026

tak ja som to pozerala, prejdeš to za 60-90 minút
nie je to štúdio ako vo watforde, je to iba výstava…

biba_18
9. aug 2026
@anonym_8f6c00

My sme boli na tejto výstave vo Viedni. Ako fanúšikovia Harryho Pottera sme si to užili, ale čakala som trocha viac.

@anonym_8f6c00 tak čo, oplatí sa alebo nie? tiež nad tým rozmýšľam…

anonym_8f6c00
9. aug 2026
@biba_18

@anonym_8f6c00 tak čo, oplatí sa alebo nie? tiež nad tým rozmýšľam…

@biba_18 Za mňa áno, oplatí sa to. Len treba počítať s tým, že je to výstava. Hneď po príchode a registrácii sme videli naše mená ako sa hýbu na Záškodníckej mape. Ďalej výstava horcruxov, kostýmov, môžete si sadnúť na obrovské Hagridove kreslo, na obrazovke namiešať elixír a zahrať metlobal.

biba_18
9. aug 2026
@anonym_8f6c00

@biba_18 Za mňa áno, oplatí sa to. Len treba počítať s tým, že je to výstava. Hneď po príchode a registrácii sme videli naše mená ako sa hýbu na Záškodníckej mape. Ďalej výstava horcruxov, kostýmov, môžete si sadnúť na obrovské Hagridove kreslo, na obrazovke namiešať elixír a zahrať metlobal.

@anonym_8f6c00 tak teda dobre, idem presviedčať spoluvýletníkov aby sme šli 😂😂