Oplatí sa navštíviť Harry Potter výstavu v Prahe?
Boli ste na výstave Harry Potter v Prahe, oplatí sa tam ísť?
Pozerala som ich stránku a že výstava potrvá približne 60 minút pokiaľ sa to celé prejde, to sa mi zdá málo. Dať na cestovné a vstupné okolo 200 eur a na taký krátky čas sa mi to nezdá.
tak ja som to pozerala, prejdeš to za 60-90 minút
nie je to štúdio ako vo watforde, je to iba výstava…
My sme boli na tejto výstave vo Viedni. Ako fanúšikovia Harryho Pottera sme si to užili, ale čakala som trocha viac.
@anonym_8f6c00 tak čo, oplatí sa alebo nie? tiež nad tým rozmýšľam…
@anonym_8f6c00 tak čo, oplatí sa alebo nie? tiež nad tým rozmýšľam…
@biba_18 Za mňa áno, oplatí sa to. Len treba počítať s tým, že je to výstava. Hneď po príchode a registrácii sme videli naše mená ako sa hýbu na Záškodníckej mape. Ďalej výstava horcruxov, kostýmov, môžete si sadnúť na obrovské Hagridove kreslo, na obrazovke namiešať elixír a zahrať metlobal.
@biba_18 Za mňa áno, oplatí sa to. Len treba počítať s tým, že je to výstava. Hneď po príchode a registrácii sme videli naše mená ako sa hýbu na Záškodníckej mape. Ďalej výstava horcruxov, kostýmov, môžete si sadnúť na obrovské Hagridove kreslo, na obrazovke namiešať elixír a zahrať metlobal.
@anonym_8f6c00 tak teda dobre, idem presviedčať spoluvýletníkov aby sme šli 😂😂

My sme boli na tejto výstave vo Viedni. Ako fanúšikovia Harryho Pottera sme si to užili, ale čakala som trocha viac.