icon

Rodinný Silvester vo Vadičove. Zažili ste to?

ewsiku
12. nov 2010

Deti budú mať vraj celodenný program, tak si s manželom chceme trošku raz aj sami užiť, (lebo babku nemáme.)

froschka
12. nov 2010

To je parada ja by som sla okamzite a aj cena je zaujimava, len neviem ci by sa vam neoplatilo viac ist za to do turecka ci inej destinacie- cez zimu to byva za facku......na zahranicnych strankach najdes ponuky az az

ale aj tato ponukaje super kto ma rad hory, sneh nevahala by som

len jedna pripomienka...ten animacny program pre deti je len cez den a co v noci ked sa budete zabavat? ci budu hore aj deti?

dai
12. nov 2010

ahoj ewsiku,
my sme boli vo vadicove teraz, brat tam bol minuly rok na silvestra a pochvaloval si... teda myslim ten hotel hajnice... je tam prijemne, atmosfera rodinna, fajn jedlo systemom all inclusive, v cene aj bazen ... pre deti velke ihrisko. Cely den maju deti animacie a vecer minidiskoteky...
Je tam kopu malickych nedostatkov ktore ti ale podla mna dojem z pobytu nepokazia...
V zime su pre deti aj trate na lyzovanie , sankovanie, velke detske ihrisko...
podla mna je to krajsia zimna dovolenka ako ist do turecka kde sa v tom obdobi kupat urcite neda a vlastne tam nie je co robit... ale to je len moj nazor... keby uz niekam ist, tak bud do Rakuska, Talianska a pod. na lyzovacku alebo potom za teplom do exotickych krajin... ono je dovod preco su tie typicky letne destinacie v zime za facku...
Vadicov je ale vzhladom na cenu ktoru maju za silvestra podla mna dobra volba - decka sa urcite zabavia 😉