icon

Aké máte skúsenosti s užívaním Revicolin pri histamínovej intolerancii?

wickz
18. aug 2026

používate niekto tieto tabletky pri HIT , pričom mávate problém s kvasinkami a kvaseným jedlom? Zaujímalo by ma , ako na to reagujete.ďakujem

marianarem
18. aug 2026

@wickz Ja to niekedy beriem v ramci striedania roznych probiotik, nerobi mi to problem. Mam HIT.

elz1920
18. aug 2026

Mala som to 2x. Najprv som reagovala dobre (prvé balenie). Po čase som mala pocit, že mi to škodí (druhé balenie s odstupom niekoľkých mesiacov, ani som to nedobrala).
Skúsila som rôzne probiotiká, nejak sa neviem trafiť.

Minule v lekárni si Revicolin kupovala staršia pani, podľa toho, čo hovorila magistre, užíva ho dlhodobo a pomáha jej. Takže niekomu to určite pomôže.

Tento rok som si kúpila Sulforafan (úplne iný typ doplnku, z brokolice) a mám pocit, že som sa konečne trafila. V pohode som prežila aj surovú kyslú kapustu a kvasáky.

wickz
autor
19. aug 2026
@elz1920

Mala som to 2x. Najprv som reagovala dobre (prvé balenie). Po čase som mala pocit, že mi to škodí (druhé balenie s odstupom niekoľkých mesiacov, ani som to nedobrala).
Skúsila som rôzne probiotiká, nejak sa neviem trafiť.

Minule v lekárni si Revicolin kupovala staršia pani, podľa toho, čo hovorila magistre, užíva ho dlhodobo a pomáha jej. Takže niekomu to určite pomôže.

Tento rok som si kúpila Sulforafan (úplne iný typ doplnku, z brokolice) a mám pocit, že som sa konečne trafila. V pohode som prežila aj surovú kyslú kapustu a kvasáky.

@elz1920 ja som práve vyskúšala veľa doplnkov a skoro zo všetkého má bolí brucho , tak sa už radšej pýtam , nech nevyhadzujem zbytočne peniaze. bohužiaľ je to asi stále pokus -omyl...
a aj to v akom stave je zrovna telo, keďže aj Vám to najprv vyhovovalo a nakoniec nie.kazdopadne vďaka za odpoveď.