Aké máte skúsenosti s užívaním Revicolin pri histamínovej intolerancii?
používate niekto tieto tabletky pri HIT , pričom mávate problém s kvasinkami a kvaseným jedlom? Zaujímalo by ma , ako na to reagujete.ďakujem
Mala som to 2x. Najprv som reagovala dobre (prvé balenie). Po čase som mala pocit, že mi to škodí (druhé balenie s odstupom niekoľkých mesiacov, ani som to nedobrala).
Skúsila som rôzne probiotiká, nejak sa neviem trafiť.
Minule v lekárni si Revicolin kupovala staršia pani, podľa toho, čo hovorila magistre, užíva ho dlhodobo a pomáha jej. Takže niekomu to určite pomôže.
Tento rok som si kúpila Sulforafan (úplne iný typ doplnku, z brokolice) a mám pocit, že som sa konečne trafila. V pohode som prežila aj surovú kyslú kapustu a kvasáky.
Mala som to 2x. Najprv som reagovala dobre (prvé balenie). Po čase som mala pocit, že mi to škodí (druhé balenie s odstupom niekoľkých mesiacov, ani som to nedobrala).
Skúsila som rôzne probiotiká, nejak sa neviem trafiť.
Minule v lekárni si Revicolin kupovala staršia pani, podľa toho, čo hovorila magistre, užíva ho dlhodobo a pomáha jej. Takže niekomu to určite pomôže.
Tento rok som si kúpila Sulforafan (úplne iný typ doplnku, z brokolice) a mám pocit, že som sa konečne trafila. V pohode som prežila aj surovú kyslú kapustu a kvasáky.
@elz1920 ja som práve vyskúšala veľa doplnkov a skoro zo všetkého má bolí brucho , tak sa už radšej pýtam , nech nevyhadzujem zbytočne peniaze. bohužiaľ je to asi stále pokus -omyl...
a aj to v akom stave je zrovna telo, keďže aj Vám to najprv vyhovovalo a nakoniec nie.kazdopadne vďaka za odpoveď.

@wickz Ja to niekedy beriem v ramci striedania roznych probiotik, nerobi mi to problem. Mam HIT.