Kde nájsť dostupné testy na potravinové alergie?
Ahojte odporúčate niekde konkretne kde nenechám vela peňazí za testy na potravinové alergie? Mam výmenný od dr. no čo som pozerala tak cez 100e sa platí? V imunocare som čítala ze tam len objednanie cez 40e plus testy ..je to všade tak? Dakujem pekne
nie , všade nie. Bola som u nás v Za kraji, objednala ma pomerne rýchlo - do mesiaca a pýtala lekára odomňa 10 e. samozrejme doklad o platení mi nedala.
@anonym_e01caf tak to máte super potom , mna to celkom šokovalo keďže musim šetriť kde sa da , tak možno ak nenájdem niečo lacnejšie , ani nepojdem
@anonym_e01caf tak to máte super potom , mna to celkom šokovalo keďže musim šetriť kde sa da , tak možno ak nenájdem niečo lacnejšie , ani nepojdem
A nehovoriac o tom ze sa na vela ambulancii neviem opakovane dovolať tak potom ani neviem kam som uz volala kam nie 😆 popri dietati
Ja som z KE a bola som u svojho alergologa, kde chodím roky. Začali mi tráviace problémy, tak mi on urobil testy. Neplatila som nič. Bolo to asi pred troma rokmi. Dovolať sa nedá, bola som sa osobne objednať.
Ja som z KE a bola som u svojho alergologa, kde chodím roky. Začali mi tráviace problémy, tak mi on urobil testy. Neplatila som nič. Bolo to asi pred troma rokmi. Dovolať sa nedá, bola som sa osobne objednať.
@vandavision aha, ďakujem pekne za odpoveď
Ja u svojej alergo nikdy neplatim nic a to som v BA. Asi jedna z mala dr, inak platim skoro vsade.

nie , všade nie. Bola som u nás v Za kraji, objednala ma pomerne rýchlo - do mesiaca a pýtala lekára odomňa 10 e. samozrejme doklad o platení mi nedala.