icon

Pomôžu obliečky proti roztočom alergikom?

Dnes o 11:03

Zvažujem kúpu navliečok proti roztočom pre silného alergika. Zaujímalo by ma ci sa oplatí investovať a naozaj to vie zmierniť príznaky .budem vďačná za skúsenosti 🙏

anonym_c133f3
Dnes o 11:11

@anonym_autor nám napomohol nič, len jemné zmiernenie čistička vzduchu

autor
Dnes o 11:15
@anonym_c133f3

@anonym_autor nám napomohol nič, len jemné zmiernenie čistička vzduchu

@anonym_c133f3 tú máme už pol roka a moc nevidím ani v tom zlepšenie 🥴

anonym_c133f3
Dnes o 11:26
@anonym_autor

@anonym_c133f3 tú máme už pol roka a moc nevidím ani v tom zlepšenie 🥴

@anonym_autor a máte dobrý model?

doriiis
Dnes o 11:28

S oblieckami skúsenosť nemám, ale podľa mňa je to blbosť. Najviac roztočov sa drží v samotných perinach, vankúšoch a matracoch. Periny a vankúše z umelých vlákien, prať pravidelne na 70 + stupňov a vysávať matrac pravidelne protiroztocovym vysávačom. Samozrejme vetrať a preč plysaky, koberce, závesy a pod

biba_18
Dnes o 11:30

mám protiroztočový vysávač a striekam protiroztočovým sprejom ... periny z umelých vlákien, vankúš z peny. bez závesov a koberček iba pod nohy ...

autor
Dnes o 11:39
@anonym_c133f3

@anonym_autor a máte dobrý model?

@anonym_c133f3 tesla air purifier s200🤷‍♀️

sara07
Dnes o 11:55
@anonym_autor

@anonym_c133f3 tesla air purifier s200🤷‍♀️

@anonym_autor tak ta je dobra a ma aj na roztoče filter
neuraz sa na otazky len chcem pomôct - ma kapacitu na velkost izby, filtre treba menit raz za 6 mesiacov
my máme levout a teda tu musim filter prachovy čistit 2x tyždenne
do tých obliečok by som nešla ...
skorej častejšie menit postelne pradlo aspon 1 x do tyždna
a ja občas použivam taky sprej na roztoče na madrace - dostat v lekarni a
alebo pride baba a prejde ich takym vysavačom, teda raz za pol roka je tam žltej peny takej dost

autor
Dnes o 11:58
@sara07

@anonym_autor tak ta je dobra a ma aj na roztoče filter
neuraz sa na otazky len chcem pomôct - ma kapacitu na velkost izby, filtre treba menit raz za 6 mesiacov
my máme levout a teda tu musim filter prachovy čistit 2x tyždenne
do tých obliečok by som nešla ...
skorej častejšie menit postelne pradlo aspon 1 x do tyždna
a ja občas použivam taky sprej na roztoče na madrace - dostat v lekarni a
alebo pride baba a prejde ich takym vysavačom, teda raz za pol roka je tam žltej peny takej dost

@sara07 v pohode..chápem 😉mame za sebou všetky preventívne opatrenia...koberce záclony plysaky a podobne. Všetko ovládam len mam pocit ze čím.viac sa snažím tým sú príznaky horšie..a už neviem čoho sa chytiť. Syn prechádza aj imunoterapiou a odvtedy je to v podstate horšie 🥴

sara07
Dnes o 12:05
@anonym_autor

@sara07 v pohode..chápem 😉mame za sebou všetky preventívne opatrenia...koberce záclony plysaky a podobne. Všetko ovládam len mam pocit ze čím.viac sa snažím tým sú príznaky horšie..a už neviem čoho sa chytiť. Syn prechádza aj imunoterapiou a odvtedy je to v podstate horšie 🥴

@anonym_autor u nás sa potom čo som tu pisala a čo pisali aj baby podstatne zlepšilo
ale imunoterpiu nemame za sebou ,
nebude tam aj niečo iné ? nejako potraviny ?

autor
Dnes o 12:07
@sara07

@anonym_autor u nás sa potom čo som tu pisala a čo pisali aj baby podstatne zlepšilo
ale imunoterpiu nemame za sebou ,
nebude tam aj niečo iné ? nejako potraviny ?

@sara07 vyšli len roztoče 🤷‍♀️nič ine

sara07
Dnes o 12:09
@anonym_autor

@sara07 vyšli len roztoče 🤷‍♀️nič ine

@anonym_autor skus sa poradit s mudr, možno je to taky sprievodny jav že sa to zhorši a potom je dobre , neviem myslim si len

janinah
Dnes o 12:18
@doriiis

S oblieckami skúsenosť nemám, ale podľa mňa je to blbosť. Najviac roztočov sa drží v samotných perinach, vankúšoch a matracoch. Periny a vankúše z umelých vlákien, prať pravidelne na 70 + stupňov a vysávať matrac pravidelne protiroztocovym vysávačom. Samozrejme vetrať a preč plysaky, koberce, závesy a pod

@doriiis nie je to blbost
Autorka.odporucam ich kade chodim.v sk.Mamicky alergikov sa docitas viac.Podstatou je oddelit roztoce od alergika,co tie povlaky robia.Syn vdaka nim a cisticke uzival celkom malo liekov a vlastne z alergie " vyrastol".

autor
Dnes o 13:37
@janinah

@doriiis nie je to blbost
Autorka.odporucam ich kade chodim.v sk.Mamicky alergikov sa docitas viac.Podstatou je oddelit roztoce od alergika,co tie povlaky robia.Syn vdaka nim a cisticke uzival celkom malo liekov a vlastne z alergie " vyrastol".

@janinah môžem sa opýtať odkiaľ ste kupovali?

janinah
Dnes o 16:08
@anonym_autor

@janinah môžem sa opýtať odkiaľ ste kupovali?

@anonym_autor uz davno,su zn.pristine,mali sme potom aj ine,ale naterialovo mi prišli horsie akoby umekejšie.