Začala vám sezónna alergia skôr ako obvykle?
Ahojte, som silný alergik na pele stromov, kvetov, tráv apd. Neviem, čo sa stalo, ja ešte nevidím nikde nič kvitnúť, ale mne od pondelka začala alergia. Zdá sa mi to byť ešte skoro.
Slzia mi oči, mám už opuchnutý nos, začala som kýchať. Musela som nasadiť už omarit aj nasonex do nosa. A to zvykne byť pre mňa kritické obdobie od apríla do júna. Zaznamenal už niekto z vás nástup alergie?
Lokácia: Košice - mesto
@ysseba kvapky Staloral. Momentalne kombinaciu ambrozia/palina. Mne velmi pomohli.
@simsalabim Super, vďaka za odpoveď. To som rada, že máš dobrú skúsenosť. Ja idem v novembri do toho. Tak snáď to pomôže aj mne, i keď viem, že je to na dlhú trať, ale nevadííí 🙂
@simsalabim Super, vďaka za odpoveď. To som rada, že máš dobrú skúsenosť. Ja idem v novembri do toho. Tak snáď to pomôže aj mne, i keď viem, že je to na dlhú trať, ale nevadííí 🙂
@ysseba ak chces desenzibilizaciu na ambroziu, este stihas teraz. V priebehu aprila sa ma zahajit. Ak brezu, tak ano, treba cakat na jesen.
@ysseba ak chces desenzibilizaciu na ambroziu, este stihas teraz. V priebehu aprila sa ma zahajit. Ak brezu, tak ano, treba cakat na jesen.
@simsalabim Pýtal sa ma lekár, že či je pre mňa horšia tá jeseň alebo jar. Pre mňa je breza úplne najhoršia, preto to dal na ten november.
Neskoro?
Ved lieska kvitne vo februari. Ja som zacala presne 18.2. na horach na lyzovacke brat Rupafin, tam ich je asi viac 🙂, po mesiaci ho menim za Zenaro.

@simsalabim ahoj. Mozem sa ta popytat na tu desenzibilizaciu? Ja mam najhorsie prejavy na brezu a ambroziu. Alergolog sa ma pytal, ze ci je horsia ta jar alebo ci jesen. Ze by sme skusili desenzibilizaciu na jesen. Kvapkami pod jazyk. Aj ty mas kvapky pod jazyk alebo chodis na injekcie? Takze ty si to chvalis, hej?
@ysseba kvapky Staloral. Momentalne kombinaciu ambrozia/palina. Mne velmi pomohli.