Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
pedi krem je super na plesen je dobry aj krem s tea tree ale sol pedi na kupel by som urcite pouzila .
To všetko je ok, ale zvnútra je potrebné urobiť prírodný detox a takisto prírodným prípravkom podporiť účinok tých krémov,aby ste dosiahli želaný efekt = úplne sa zbaviť plesní a mykóz./Konkrétne môžeme cez IP./
@nika19918 na zmiernenie bolesti si mozes robit kupele v tymianovej esencii alebo borievkovej. Bolestive miesta nasledne natierat 31-kou v kombinacii bud s tymianovym kremom, alebo arnikovym, alebo borievkovym, co mas doma. Vsetky maju hrejive ucinky. Vnutorne zacat uzivat OsArTen, pripadne uvazovat o dlhodobom piti Aloe.
@zuzkamargit tymianový krém a borievkovú esenciu mám, kuknem ešte 31tku. Ďakujem za typ. 🙂
Je tu Prosim neaka distributorka z Humenneho alebo okolia? Napiste mi prosim IP potrebujem kupit jeden produkt dakujem
Prosím vás, sú tieto produkty vhodné aj pre malé bábätka. Máme 3 mesiace a už tretí týždeň soplíky...rada by som mu dala niečo prírodné, hlavne na upchatý noštek...doma máme dosť suchý vzduch a zvlhčujeme, tak možno ak je niečo aj na použitie do zvlhčovača. Ďakujem
@saulinka Ja vyuzivam pri detom eukasol a timianovu masticku z Justu a naozaj su super
@lenka61 Mne ma najmladsie 7 mesiacov a pouzivam timianovu masticku a eukasol
@lenka61 ahojky, mnoho produktovsú vhodné od narodenia, napríklad tymianovy krém je aj tzv"prdkaci"keďže bojuje proti kŕčom a Koloman 😉😉 aj eucasol, 1strek bez problémov na upchatý nostek do izbičky. Samozrejme tymianovy krém na hrudnicek, chrbatik hornú časť, pliecka, slapaje, čelo,v tenkej vrstve!sú to koncentrované produkty preto menej je niekedy viac.
@majolenka11 Myslím, že by sa tu nemal ponúkať tovar na predaj,na to sú reklamy.Nie?:wink:
@spuntikmathiasko super, to som rada 😊 viem, že sú to super produkty 😉 budeme používať

@aktiz Na to nestačí, len krém, ale treba to riešiť aj vnútorne......