icon

Ashwagandha: Aké sú vaše skúsenosti a účinky?

12. sep 2024

Píšte prosím svoje skúsenosti, značky ake ste skúšali a aký to malo dopad na organizmus prípadne ako rýchlo účinkuje

zzzza
•
12. sep 2024

Neodporúčam bolo mi zle

autor
•
12. sep 2024

Ešte dodám, trpim neustale stresom, overcaring, napätie, všetko si vycitam a beriem vážne, problémy s trávením a jedením... Potrebovala by som sa prestať strachovať, cítiť sa uvoľnenejšie a mať v p...

sevenationwords
•
12. sep 2024

nieje to zázrak, ale svojim sposobom to funguje. Uzivam uz vyse mesiaca a mozem povedat ze sa citim viac pokojne, a hlavne sa mi dobre spí. Mám z lekarne od Advance nutraceutics

marianarem
•
12. sep 2024

S tymto chod radsej na terapiu, taketo veci sa nedaju dlhodobo len tak zaplacnut nejakou ucinnou latkou.

nikaeli
•
12. sep 2024

Čítala som množstvo pozitívnych skúseností, tak som to skúsila. Do pol hodiny ma rozbolel žalúdok, zdvihol tlak (z 90/70 na 140/100) a neskutočne mi búšilo srdce, tep som mala aj 130. Najprv som si to nespájala s ashwagandhou, nakoľko som tetanik a mávala som aj záchvaty búšenia, no nikdy taký tlak. Na druhý deň sa to zopakovalo, tak som si dala týždeň pauzu a skúsila to ešte raz s nižšou dávkou, no reakcia bola rovnaká. Manžel ju užíva a nemá žiadny problém, ale ani pocit, že by mu to nejak extra pomáhalo.

livih
•
9. apr 2025

Ja som si robila prieskum, nie je ashwagandha ako ashwagandha. Je dôležité aby tam bolo to KSM-66 čo určuje jej najvyššiu kvalitu. Užívam teraz takú zo slovenskej výroby tak dám vám vedieť ako funguje...sama som zvedavá.

ivanapo86
•
3. jún 2025
@livih

Ja som si robila prieskum, nie je ashwagandha ako ashwagandha. Je dôležité aby tam bolo to KSM-66 čo určuje jej najvyššiu kvalitu. Užívam teraz takú zo slovenskej výroby tak dám vám vedieť ako funguje...sama som zvedavá.

@livih Dobrý deň, tak ako vám je s odstupom času? Ja som teraz začala brať tiež slovenský výrobok. Najskôr má nabudí tlak, pulz, ale po chvíli sa to upokojí, a čo určite lepšie zaspávam aj lepšie spím. Ale je to ešte krátka doma ešte len druhý týždeň. Ja to mám ako doplnok k syndrómu vyhorenia okrem antidepresív.

anonym_ad7de0
•
15. mar 2026
@livih

@livih pomohla vam tá ashwaganda?