icon

Doplatky za Ajovy v Union: Skúsenosti a rady

chiccco
1. jún 2024

Prosím vás doplácali ste niečo na biologickú liečbu Ajovy ? Konkrétne Union? Konecne mi schválili liečbu, neurologicka mi včera predpísala Ajovy a dnes som si bola objednat injekciu a v lekarni mi hovorí že jej ukazuje doplatok 270€,ale vraj to ešte nemusí byť konečná suma, vraj sa uvidí v pondelok keď si prídem vyzdvihnúť Ajovy.

Strana
z4
chavierka
3. jún 2026
@sunny15

@chavierka čože?no toto som prekvapená,čo si mala ako profykaxiu ?Ja topimark vysadené po týždni,nalgesin Forte vysadené tiež po pár dňoch a sandomigran mesiac a nejaké triptany čo vôbec neznášam...skús prejsť od septembra do dôvery ak ti neschvália zas...mne schválili do októbra...a preplácajú mi ako benefit ajovy aj vyduru komplet...

@sunny15 no ja som toho mala plno ako profylaxiu, aj sandomigran, vela toho..tak uvidím co druhý pokus, uz som rozmyslala nad zmenou poisťovne, asi bude treba

sunny15
3. jún 2026
@chavierka

@sunny15 no ja som toho mala plno ako profylaxiu, aj sandomigran, vela toho..tak uvidím co druhý pokus, uz som rozmyslala nad zmenou poisťovne, asi bude treba

@chavierka tak toto je aké svinstvo od nich🥺Aj keď ti dajú na druhý pokus možno zas hocikedy ti to nepredĺžia...takže určite skús zmenu poisťovne,..

chavierka
3. jún 2026
@sunny15

@chavierka tak toto je aké svinstvo od nich🥺Aj keď ti dajú na druhý pokus možno zas hocikedy ti to nepredĺžia...takže určite skús zmenu poisťovne,..

@sunny15 uz tento rok celkovo nadávam na union,aj pri synovi, takže asi sa prehlasim a bud bude lepšie, horšie nebude

sunny15
3. jún 2026
@chavierka

@sunny15 uz tento rok celkovo nadávam na union,aj pri synovi, takže asi sa prehlasim a bud bude lepšie, horšie nebude

@chavierka no tak potom určite...ja som s dôverou zatiaľ spokojná...mám ju od narodenia a aj celá rodina...som zvedavá ako tí zaberie vydura...

chavierka
3. jún 2026
@sunny15

@chavierka no tak potom určite...ja som s dôverou zatiaľ spokojná...mám ju od narodenia a aj celá rodina...som zvedavá ako tí zaberie vydura...

@sunny15 mam za sebou pol mesiaca, zatiaľ dobre.ale akurát ma čaká menštruácia a tam sú u mna migrény denno denne,tak sama som zvedavá

sunny15
4. jún 2026
@chavierka

@sunny15 mam za sebou pol mesiaca, zatiaľ dobre.ale akurát ma čaká menštruácia a tam sú u mna migrény denno denne,tak sama som zvedavá

@chavierka super,no to poznám... Mám 4.ajovy za sebou a prvý cyklus bez migrény... doteraz jedna migréna za menzes bola s Ajovy.Predtym migréna pred, počas skoro každý deň

chavierka
4. jún 2026
@sunny15

@chavierka super,no to poznám... Mám 4.ajovy za sebou a prvý cyklus bez migrény... doteraz jedna migréna za menzes bola s Ajovy.Predtym migréna pred, počas skoro každý deň

@sunny15 super výsledky

Strana
z4