Doplatky za Ajovy v Union: Skúsenosti a rady
Prosím vás doplácali ste niečo na biologickú liečbu Ajovy ? Konkrétne Union? Konecne mi schválili liečbu, neurologicka mi včera predpísala Ajovy a dnes som si bola objednat injekciu a v lekarni mi hovorí že jej ukazuje doplatok 270€,ale vraj to ešte nemusí byť konečná suma, vraj sa uvidí v pondelok keď si prídem vyzdvihnúť Ajovy.
@sunny15 no ja som toho mala plno ako profylaxiu, aj sandomigran, vela toho..tak uvidím co druhý pokus, uz som rozmyslala nad zmenou poisťovne, asi bude treba
@chavierka tak toto je aké svinstvo od nich🥺Aj keď ti dajú na druhý pokus možno zas hocikedy ti to nepredĺžia...takže určite skús zmenu poisťovne,..
@sunny15 mam za sebou pol mesiaca, zatiaľ dobre.ale akurát ma čaká menštruácia a tam sú u mna migrény denno denne,tak sama som zvedavá
@chavierka super,no to poznám... Mám 4.ajovy za sebou a prvý cyklus bez migrény... doteraz jedna migréna za menzes bola s Ajovy.Predtym migréna pred, počas skoro každý deň

@chavierka čože?no toto som prekvapená,čo si mala ako profykaxiu ?Ja topimark vysadené po týždni,nalgesin Forte vysadené tiež po pár dňoch a sandomigran mesiac a nejaké triptany čo vôbec neznášam...skús prejsť od septembra do dôvery ak ti neschvália zas...mne schválili do októbra...a preplácajú mi ako benefit ajovy aj vyduru komplet...
@sunny15 no ja som toho mala plno ako profylaxiu, aj sandomigran, vela toho..tak uvidím co druhý pokus, uz som rozmyslala nad zmenou poisťovne, asi bude treba