Floradix Železo alebo Ferrofortis B od Finclubu
Ahojte. Ake mate skusenosti, lepsie ucinkuje Floradix Zelezo alebo Ferrofortis B od Finclubu pre 1,5 rocne dieta na doplnenie zeleza? Neviem sa rozhodnut, Ferrofortis ma aj konzervanty aj rozne byliny (co neviem ci tak male dieta moze) a Floradix nema konzervanty ale ma tiez rozne byliny, tak neviem co je lepsie pre dieta v tomto veku a co lepsie zabera.
Narosan od Justu sme mali, no chceme skusit este nieco ine... Dakujem
@andyfr1 od forever living kids deťom výživné látky, ktoré každý deň potrebujú. Pre viac info lanczova.barbi@gmail.com 🙂
@katharines Nie je za co, len asi zatial nikto nezaregistroval tuto temu z tych co maju skusenost....
ahoj praveze foreve kids zuvacie multivytaminy maju alebo su obohatene o zelezo odporucam ich mam s nimi velmi dobru skusenost ja som ich davala respektive zacala davat mojim detom ked mali 5a 2 rok.
Syn bral najprv Narosan,žiaľ žiadne výsledky to nepriniesol,železo nám nestupalo,tak sme skúsili Ferrofortis B sirup neviem,či to je len náhodou,ale železo sa upravilo do normálu....
Denne malú lyžičku Melasy do vody alebo čaju alebo s tým osladiť postrúhané jabĺčko....1x týždenne hovädzia polievočka aspom vývar ked nebude chcieť mäsko.
@drexik007 Dakujem za info. A mozem sa opytat v akom veku bral Vas syn ten Ferrofortis B? Dcerka ma 20 mesiacov a neviem, ci jej to mozem uz dat. Zacali sme davat Floradix zatial, no nezda sa mi, ze by nejako lepsie papala (lebo ona ma aj nechutenstvo z nedostatku zeleza), na odber krvi sme este nesli, tak neviem...
@andyfr1 este velmi bohaty zdroj zeleza je pecienka. Treba jest kazdy druhy den, alebo aspon 3x do tyzdna.
@katharines To sa mi zatial do nej nepodarilo dostat ☺. Ale mozem skusit zase, ci nespapa... Dakujem.
a dalsi pripravok, ktory nam pomaha (nam aj ten narossan zabral) je od Amway zuvace zelezo, to pomohlo vzdy manzelovi, ked si daval pred odberom par dni , lebo predtym sa mu viackrat stalo, ze mu nemohli pri darovani zobrat kvoli nizkej hladine.

@andyfr1 dakujem za tipy. Tiez hladam podobne produkty 👍