icon

Hľadám skúsenú homeopatku na riešenie detských zdravotných problémov

mirkaknm
5. mar 2026

Dobry den,
hladam skusenu homeopatku, hlavne pre riesenie zdravotnych problemov s dietatom.
Nasa akurat konci :( Hladam skusenu homeopatku, je jedno ci zo Slovenska, Ciech, ale podstatne je, ze bude so mnou riesit zdravie, zaujimat sa ako to s dietatom po podani lieku vyzera, bude so mnou komunikovat podla potreby a nebude to robit len ako konicek popri materskej, ale hladam skutocne odusevneneho cloveka.

Dakujem krasne za rady.

anonym_212763
5. mar 2026

Uz ti niekto povedal, ze to nie su lieky? Daj kocku cukru denne a vysledok bude rovnaky

simsalabim
5. mar 2026

@mirkaknm mne pred viac ako 25 rokmi velmi pomohla Mudr Sivekova. Klasicka medicina mi vtedy viac ako rok nepomohla.

sara07
5. mar 2026

najdi si oficialnu stranku kde su mudr s certifikatom na homeopatiu ,

patrike
5. mar 2026

Kolko si za to ochotna zaplatit ? Ziadas totiz, aby lekar stracal cas na vykecavanie s tebou, namiesto venovania sa inym pacientom.
Druha vec je, homeopatika su sarlatanstvo a velky biznis sucasne. Ziadna za kontrolovanych podmienok vykonana vedecka studia nepotrvrdzuje ich ucinok.

patrike
5. mar 2026
@anonym_212763

Uz ti niekto povedal, ze to nie su lieky? Daj kocku cukru denne a vysledok bude rovnaky

@anonym_212763 Najprv ten cukor posuchaj po zemi, az tak je to komplet.

mirkaknm
autor
5. mar 2026
@simsalabim

@mirkaknm mne pred viac ako 25 rokmi velmi pomohla Mudr Sivekova. Klasicka medicina mi vtedy viac ako rok nepomohla.

@simsalabim Kde prosim posobi? Ona je homeoptka?

simsalabim
5. mar 2026
@mirkaknm

@simsalabim Kde prosim posobi? Ona je homeoptka?

@mirkaknm http://www.sivekova.sk/page.php?10 Je to vystudovana lekarka.

anonym_23e876
6. mar 2026
@anonym_212763

@anonym_212763 vieš koľko vyštudovaných mudr. robí homeopatiu? Vo vyspelých krajinách sú dokonca na predpis a preplácané zdr. poisťovňou. Britská kráľovská rodina tiež používa homeo. Mne pomohla originál pediatrička, ktorá sa venuje homeo a ja som nedostala pomoci v 4 ambulanciách a všetci sa na mňa 💩.

patrike
6. mar 2026
@anonym_23e876

@anonym_212763 vieš koľko vyštudovaných mudr. robí homeopatiu? Vo vyspelých krajinách sú dokonca na predpis a preplácané zdr. poisťovňou. Britská kráľovská rodina tiež používa homeo. Mne pomohla originál pediatrička, ktorá sa venuje homeo a ja som nedostala pomoci v 4 ambulanciách a všetci sa na mňa 💩.

@anonym_23e876 To nie je dokaz ucinnosti. Teda chces povedat, ze vojvodnyka Kate a kral Karol sa liecia z rakoviny homeopaticky ?

anonym_23e876
6. mar 2026
@patrike

@anonym_23e876 To nie je dokaz ucinnosti. Teda chces povedat, ze vojvodnyka Kate a kral Karol sa liecia z rakoviny homeopaticky ?

@patrike nikde nepopieram akútnu medicínu. Píšem, že aj oni používajú homeopatiu. Tvoj typ argumentu poznám, toto povie človek, ktorý je apriori proti homeopatii. Maj sa😘

anos18
7. mar 2026

@mirkaknm ahoj ja som chodila k Silvii Trojanovskej do Bánova. Tiež mi pomohla, keď už doktori nevedeli pomôcť.

anonym_f31550
7. mar 2026
@anonym_23e876

@anonym_23e876 to sa nevylucuje s tym, ze to stale je cukor bez ucinku. Je o tom milion studii. Precitaj si, co o tom pusu samotni vyrobcovia. Milionkrat rozriedene nic.

lillibeautycentre
17. mar 2026

@mirkaknm Adriana Bérešová z TR