Je orech čierny pre deti s parazitmi účinný?
Ahojte, moze orech cierny uzivat dieta ak ma parazity? Je ucinny? Viete nejaky odporucit pre dieta ktore ma 6 rokov? Ďakujem
Tieto veci sú odrb ako vytiahnuť z ľudí peniaze. Ak má dieťa parazity, treba zistiť aké a dať cielene látku, v korektnom množstve, ktorá na ten typ zaberá.
Veci ako žbrndy z orechu môžu mať v labáku "mierne antiparazitické účinky" ale reálne to nie je dosť na to, aby to parazita zlikvidovalo. Rovnako ako aj veľa potravín (cibula, kurkuma, zelený čaj, zázvor, med, ect....) má "mierne antibakteriálne účinky, ale keď má niekto chytené pľúca, tak sa nedá vyliečiť cibuľou a čajíkom s medom.
Tieto veci spomaľujú rast baktérii, alebo teda parazitov.... ale kľúčové slovo je, že spomaľujú. Nezastavia a už duplom neliečia. Orechu sa červy 2x nepotešia, slučky si kvôli tomu tiež nedajú.
Ja osobne by som zakázala tieto veci predávať. Ľudia sa k tomu uchyľujú, lebo nechcú / hanbia sa ísť lekárovi a lovia voľnopredajné hovadiny. Alebo nechcú fuj chemikálie a chceli by červy zabiť magickým odvarom z byliniek. Sú to vyhodené peniaze.
Žiadne bludy, normálne vermox, po čase zopakovať a je kľud. Načo riešiť nezmysly keď na to existujú rokmi preverené lieky a testovať to na svojom dieťati a zbytočne udržiavať parazity v tele dlhšie ako je to potrebné …. Keď je toto podľa teba zdravšie tak nech sa páči, parazity nemajú radi ani domácu pálenku tak kľudne dieťaťu ráno ulej za štamperlík 52% domácej slivovice … ved podľa starých materi je to lepšie ako lieky.

ako vies, ze tvoje dieta ma parazity?
ak ma parazity (ako napr. hlisty), tak predpokladam, ze mu to bolo diagnostikovane z hov.... a dostane Vermox na preliecenie, spolu s celou rodinou.....
urcite by som neriesila orech cierny