Liečiteľka Agáta Sedliačková z obce Cígeľ - skúsenosti
Mate niekto skusenosti s touto pani, pomohla Vám?
voľakedy sa k nej chodilo v pondelky a štvrtky, bývala v Bani Cígeľ, jefantastická
našiel sa prosím vás niekto , kto má kontaktu na túto pani? dosť by sa mi zišiel ďakujem
Prosím, môže mi niekto poslať kontakt na pani Agátu liečiteľku z Cígeľa??? Ďakujem
@laskulinka29 Ahoj .
Aj ja hľadám kontakt na Agatu Sedláčkovú s Cieľa no neúspešne.Musí byť staršia.Rozmýšľala som,že na miestnom úrade Cigeľ môžu o nej vedieť .Som teraz mimo,keď budeš mať kontakt veľmi neskutočne prosím daj vedieť.🙏🙏🙏📱☎
@nelly2511 Ďakujem veľmi ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Nely už som telefonovala.
Mile mamičky a oteckovia, všetci, ktorí ste mali radi Agátku, tato dobrá žena, ktorá nespočetne veľa rodinám pomohla, odisla z tohto sveta, posledná rozlúčka s ňou by mala byt zajtra 9.10. 2018.. zostava v nasich srdciach a bude veľmi chýbať
Nelly vďaka za info. Pani Agáta mala veľké a dobré srdce, pomáhala všetkým, ktorí ju o pomoc požiadali. Česť jej pamiatke.

Uz 10 rokov k nej chodime...je super