Máte skúsenosti s jazvečou masťou u detí?
Máte skúsenosti s používaním u detí
Syn má 2,5 r a hlieny mu zatekaju z toho kašle..
@anonym_autor nam fungovala kvoli eterickym olejom ale ano okolo jazveca to neslo len sa to tak vola. Potom od polovnika original, nemam skusenost
Otec aj brat je poľovník a tak vždy sme mali originál a nám to teda roky pomáha 😉 odporúčam si pozháňať naozaj ten orig.
My máme origos každý rok od poľovníkov a nedám dopustiť na ňu,naozaj nám veľa krát pomohla
Otec aj brat je poľovník a tak vždy sme mali originál a nám to teda roky pomáha 😉 odporúčam si pozháňať naozaj ten orig.
@anonym_5d485b a nemáte na predaj?
My máme origos každý rok od poľovníkov a nedám dopustiť na ňu,naozaj nám veľa krát pomohla
@zuzika87 a ako ju používaš
My sme mali od polovnika no u syna to nezaberalo. Davali sne zabal aj do caju pil
My sme mali od polovnika no u syna to nezaberalo. Davali sne zabal aj do caju pil
@slavomira236 a čo mu konkrétne bolo
@slavomira236 a čo mu konkrétne bolo
@anonym_autor klasima priedusky kasel orve 2 roky skolky boli desne skusali sme vsetko mozne..a aj tak skoro kazdy mesiac skolncil na atb
Keď bol syn este uplne maly, nemal ani rok, vecer zacal strasne kaslat. Od sucheho kasla ani spat nemohol, lieky som nemala pre neho vhodne. Niekde som citala o tej masti a tu som sa spytala na MK. Kocky mi poradili pouzit bravcovu mast (kedze jazveciu som nemala) a za par minut totalne ticho. Skludnilo ho to a zaspal. Odvtedy toto pouzivam a nedam na to dopustit. Syn ten zabal zduše neznasa kvoli tej mastnoste, ale vzdy to funguje, takze nema na vyber
Keď bol syn este uplne maly, nemal ani rok, vecer zacal strasne kaslat. Od sucheho kasla ani spat nemohol, lieky som nemala pre neho vhodne. Niekde som citala o tej masti a tu som sa spytala na MK. Kocky mi poradili pouzit bravcovu mast (kedze jazveciu som nemala) a za par minut totalne ticho. Skludnilo ho to a zaspal. Odvtedy toto pouzivam a nedam na to dopustit. Syn ten zabal zduše neznasa kvoli tej mastnoste, ale vzdy to funguje, takze nema na vyber
@katkaseiner to som aj ja skúšala ale môj to neznáša..kričí fuj fuj..ani sa mi nezdá že by to pomohlo..ja som mu dokázala len trochu natrieť
@anonym_autor klasima priedusky kasel orve 2 roky skolky boli desne skusali sme vsetko mozne..a aj tak skoro kazdy mesiac skolncil na atb
@slavomira236 a ako si mu dávala zábal či aj jesť?
@slavomira236 a ako si mu dávala zábal či aj jesť?
@anonym_autor natieram na stvorec folie, cca 30x30cm, natriem lyzickou na celu plochu natenko a mastnou castou na hrudnik. Na to tielko a pyžamo, nech to drzi. Takto na noc a v noci spi. Robievala som to casto az zaspal, operácia zdvihnut pyzamo, nalepit na hrudnik a hotovo. Menej reptania zo strany dietata 🙈

Mam. Nepomohlo vobec.