Máte skúsenosti s kozím kolostrom na alergie?
Ahojte, ake mate skusenosti s kolostrom? Pomohlo vám na nejaká zdravotné problémy? Je tu niekto komu pomohlo aj na peľové alergie? Ďakujem.
Prípadne máme nejaký iný typ čo vám pomohlo zbaviť sa alergie? Skôr hladam produkty na prírodnej báze pre 6r.dieťa. /herb alerg? Lactoferin? Olej z ciernej rasce? Huby? .../
Jediné, čo mi pomáha pri alergii, je vegánska strava. Po prechode na vegánsku stravu mi napr. zmizla senná nádcha, ktorou som trpela od detstva /peľová alergia každý rok od polovice mája do polovice júna/. Ale stačí, že zjem kúsoček niečoho živočíšneho, okamžite začnem znova sopliť. Takže som presvedčená o tom, že kozie kolostrum by mi sennú nádchu skôr znova spustilo, než pomohlo.
@anonym_f0d3f5 inak je to mozne, citala som o tom aj knihu, ze vylucit vsetky zivocisne bielkoviny, ale syn je na tom zavisly ma rad maso a na jogurtoch zije.
Len som.chcela zistit, ci nahodou niekto nema skusenosti davala som mu od septembra do februara kolostrum a alergia mu zacala az na konci marca inak ju mava od februara, ale neviem mozno to bolo aj pocasim, ze bola dlho zima. A ninuky rok, som mu v maji a juni davala lqctoferina tiez bol skoro bez priznakov, tak neviem ci to bolo nahody, alebo to mohlo mat suvislost, chcela by som to na dalsi rok otestovat, ale tak zeby som mu to davala po cely cas a nie v tom najhorsom prestat. Ja som mu to vlqstne davla kvoli chorobach a to pomohlo cely cas ako to uzival nebol chory.

Jediné, čo mi pomáha pri alergii, je vegánska strava. Po prechode na vegánsku stravu mi napr. zmizla senná nádcha, ktorou som trpela od detstva /peľová alergia každý rok od polovice mája do polovice júna/. Ale stačí, že zjem kúsoček niečoho živočíšneho, okamžite začnem znova sopliť. Takže som presvedčená o tom, že kozie kolostrum by mi sennú nádchu skôr znova spustilo, než pomohlo.