Pľúcne chlamýdie
Ahojte, je tu niekto, prosím Vás, kto sa vyliečil z pľúcnych chlamýdií, ak áno tak ako? Pomohla Vám nejaká alternatívna liečba, alebo len antibiotiká? ako dlho ste ich brali a či ste potom nemali problém s pečeňou.
Manžel má tú pliagu a nemôžeme sa jej zbaviť, je už aj alergik a astmatik, pravdepod. to spôsobili práve chlamýdie. Keby ste mohli napísať svoje skúsenosti, čítala som toho na nete dosť a potrebovali by sme poradiť ako ďalej, ďakujem za každú reakciu.
@matkovazuzka ale na plucne chlamydie nepomoze, nanajvys ulavi pri kasli, ze sa lepsie dycha, ale nelieci
Ja som si tym tiez prvykrat presla v tehotenstve, dusilo ma v boci tak, ze som sa uz bala, ze mi to spusti porod, bola som asi 6/7 mesiaci, z krvy mi zistili chlamydie, obvodna mi dala sumamed ale iba jedno balenie a poslala ma na plucne kde mi dali este dalsie 2 balenia, cize dokooy 3 balenia a az po nich sa mi polepsilo. O rok a pol sa ale znova ozvali, ale nekaslala som, len sa mi zle dychalo akoby mi niekto tlacil na hrud a dychala som akoby prach, opat pozitivne chlamydie z krvy, znova mi nasadili sumamed 3 balenia, pomohlo, ale len do prvej choroby a znova to iste, plucny mi nechcel davat dalsie atb, mne sa stale zle dychalo tak som si svojpomocne nasadila dalsie 3 balenia sumamed a az potom to preslo, sla som na kontrolne odbery krvy a mala som hodnotu 17, co sa vyjadril plucny, ze je to hodnota v norme a, ze sa s tym treba naucit fungovat, nemusi to robit nic a ked sa to zhorsi mam opat prist, ze toho sa uz vraj nikdy nezbavim, po 3/4 roku mi robili opat testy uz bola hodnota 18, ale aj obvodna sa vyjadrila, ze tato hodnota je ok. Aktualne nekaslem, ale kedze mam 2 male deti, choroby sa u nas tocia casto, vzdy ked ochoriem zle sa mi dycha, mam pocit akoby mi opuchli dychacie cesty, ale postupne ako ustupuje choroba, ustupuju aj tieto pocity, takze fungujem dalej v takomto mode.
@matkovazuzka ako si uzivala ten sumamed? V akych intervaloch? Nepamatas nahodou?
@kikina84 fuha niesom si ista ale asi v 1 blistri su 3 tabletky a potom pauza 4 dni a dalsi blister, ale fakt som si neni ista, ale v lekarni vam povedia ako to uzivat, ale sumamed je na predpis tak doktor by vam mal tiez povedat uzivanie
ahojte prosím mozem brat tu kapucinku a acc long spolu s atb co mam od dr na 3 tyzdne? Je to hrozne a neviem sa toho zbavit 😓 1 balenie vybrate ale trapi ma aj rebro co mi prasklo od kasla. Kym prišli na to co mi je....hrozne fakt neunosne 🙄 po lekaroch som chodila a brala asi 15 druhov liekov
@stratenanajdena dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť názov tej bylinkovej masticky na hrudník? Dakujem
@stratenanajdena Dobrý deň prajem ,viem ,že príspevok je už starší ,ale bola by ste prosím ochotná mi napísať firmu ,odkiaľ sa dajú tabletky kapucínky kúpiť? Bojujem s pľúcnymi chlamýdiami ..vopred Vám ďakujem
@berny800 dobrý deň ,prosím vás, ktoré konkrétne NAC ste užívali na chlamýdie?
@ivick kľudne to napíšem aj sem, ak to zmažú, tak pošlem súkromne. Je to kapucínka väčšia od Eden pharm, majú to vo väčšine lekární, je tam 90ks a stojí to cca 8 - 9eur. My to dávame aj malým deťom, preliečili sme tak neraz aj angínu. Je to prírodné antibiotikum, preto to je dobré brať ho aspoň sedem dní. No po novom som sa dočítala, že je ešte lepšie kombinovať práve pri chlamýdiách atb s ACC long. Skúšali sme to pri dýchacích problémoch a nebolo to na škodu. Buď skúste 3xdenne 1 tbl kapucínky (u dospelého, deťom sa to dávkuje inak), alebo ráno kapucínku, na obed 1tbl ACC long a večer zasa jednu kapucínku.
Ja by som najskôr začala s tou iba kapucínkou, minimálne týždeň. Je dobré pri nej veľa piť. A tento rok som sa ešte aj dostala k zázračnému krému, neuverila som, pokiaľ som ho sama nevyskúšala, mala som silné bolesti na hrudníku už pri každom nádychu, bola som dlhodobo silno prechladnutá a vyčerpaná z toho. Kamarátka mi dala jednu masť, tú som si natrela na hrudník a aj zozadu mi to muž natrel medzi lopatky a do pár minút ticho, kľud, žiadne chrapčanie, pískanie, absolútne žiadna bolesť, dýchala som konečne ako normálny človek! Keď sa manžel dusil, tiež som ho tak natrela (o tretej v noci) a do päť minút bolo absolútne ticho, konečne sme sa do rána vyspali. Je to prírodná masť len z byliniek, ak by si chcela, napíšem aj to.
@stratenanajdena prosim vas mali ste aj hlieny hrudkovite zelne biele hnedé a v kuse ako kúsky vykaslane

@stratenanajdena ano, ACc long,alebp este lepsie kupit priamo NAC v tabletkach k ATB..pise o tom RnG, panko,co zije v zahranici a vyzna sa..
aj my sme brali NAC..
@aka72 najdi si " rng diskusia" do googla a vyhodi to..nalavo v zozname si najdi mykoplazmy a chlamydie ..
Inak vseobecne Exktrakt z olivovych listov+NAC,
Ja som davala aj Citricidal a samento....
Kupis na nete, musis hladat..