Skúsenosti s aktivátorom buniek Whielda
Ahojte,máte niekto skúsenosti z Aktivatorom buniek od Whielda?
Fiiiha no mat neaktivne bunky je dost pruser.
Uz ten nazov ze Aktivator Buniek je presne skonstruovany aby daval zmysel jednoduchemu cloveku co sa moc nezvykne nad vecami zamyslat . Tipnem si - vsetky slubene ucinky sa nedaju moc odmerat
@martinmmartin Pre mňa (človeka s rakovinou) je zase prúser mať príliš aktívne bunky. Pojem "aktivátor buniek" vo mne vzbudzuje hrôzu.
Prosili by sme informacie od tych, ktori maju s pristrojom skusenosti. Kto o tom nic nevie, len si vymysla a tipuje, taki nech si radsej zahryznu do prsta 😉
Prosili by sme informacie od tych, ktori maju s pristrojom skusenosti. Kto o tom nic nevie, len si vymysla a tipuje, taki nech si radsej zahryznu do prsta 😉
@zuska78 ja mám skúsenosti s aktivatorom tiež som tomu neverila a môj ocino kupuje všetko mala som problém so zlatou zilou 2 týždne sa jej nechcelo dnu a mala som stále bolesti lebo mi hovorili zatlacaj to dnu, samozrejme som si to vždy podrazdila, už som bola zúfalá a vtedy mi to doniesol ocino aby som to skúsila. Či mi veríte a čo nie po prvom použití sa zlatá žila začala sťahovať bolo to dosť viditeľné a po 5 použitia h už bola tam kde mala byť pretože som to pouzivala 5 dni a 5 dní pauza a zase 5 dní. 2 týždne do zadu som mala niečo biele v hrdle , aj ma bolelo hrdlo a aj ucho, tak som si to začala nahrievat a po 3 dňoch tam nebolo nič. Mne to pomohlo striedam si to so sestrou ale väčšinou je to u mňa lebo ja to zvyknem použiť keďže som to zažila na vlastnej koži že mi to pomohlo

Fiiiha no mat neaktivne bunky je dost pruser.
Uz ten nazov ze Aktivator Buniek je presne skonstruovany aby daval zmysel jednoduchemu cloveku co sa moc nezvykne nad vecami zamyslat . Tipnem si - vsetky slubene ucinky sa nedaju moc odmerat