icon

Aké máte skúsenosti s biorezonanciou?

daniela5901
Dnes o 15:30

Zdravím Vás,aké máte skúsenosti s Biorezonanciou? ďakujem

patrike
Dnes o 16:03

Sarlatani z teba vytiahnu peniaze za vedecky nepodlozene triky s blikajucou krabickou.

anonym_297ae9
Dnes o 16:24

@daniela5901 ja mám dobré skúsenosti, keď som mala problémy a zistila mi nejakú baktériu na biorezonancii, tak som šla potom normálne k svojej doktorke, že mám problémy a biorezonanciou mi zistili napríklad e coli alebo ureaplazmu, a MUDr. mi urobila odbery, vždy labak potvrdil to, čo biorezonancia. Sama gynekologička mi vravela, že keď ženy prídu s niečím, čo sa zistilo na biorezonancii, že väčšinou sa to iste potvrdí laboratórnym vyšetrením. Alebo vždy mi bývalo zle od mastného, nemohla som jesť vyprážané, MUDr.na biorezonancii mi povedala, že môžem repkovy olej, žiadny iný, že pre mňa nie je dobrý ani olivový, ani slnečnicový...., tak robím na repkovom a nie je mi nič. No ja som chodila k MUDr, ktorá robila biorezonanciu.

niqua
Dnes o 16:31
@patrike

Sarlatani z teba vytiahnu peniaze za vedecky nepodlozene triky s blikajucou krabickou.

@patrike tiez nam pomohlo az toto….nie lekari…tiez som bola z tych neveriacich Tomasov najprv

guiseppinka
Dnes o 17:10

Tiez mam velmi dobre vysledky

ninik2024
Dnes o 17:41

@daniela5901 chodím cca 10 rokov...chce to čas,ale pomáha to

anonym_aa3245
Dnes o 17:55

@daniela5901
Pred 20 rokmi som v DE robila aupair. Ten pán mal potvrdenú alergiu na kivi a jahody. Bio rezonancia to odstránila. A to sa bavíme o alergii, kde bolo treba riešiť epipen.