icon

Aké zmeny ste zaznamenali pri užívaní pestreca mariánskeho?

19. feb 2026

Ahojte. Kúpila dom si tbl, aké zmeny ste si všimli pri užívaní? Ďakujem

anonym_5db2ea
19. feb 2026

Žiadne, užívam 4 roky.

selest
19. feb 2026

Uzivam 2roky, zmeny len vo vysledkoch krvi. Ziadne ine zmeny nevidim

babababka
19. feb 2026

Užívala som v práškovej forme 2 roky.Akurát,že sa mi zvýšili hepat.testy.Manžel užíval tiež uňho žiadny efekt.Sme prestali,hepatálky už v norme.

anonym_ff0851
19. feb 2026
@anonym_5db2ea

Žiadne, užívam 4 roky.

@anonym_5db2ea načo to teda užívaš tak dlho bez výsledku?

janinah
19. feb 2026

Kwd som hladala info kvoli synovej mononukleoze,tak vyšlo,ze najucinnejsie su granulky. Hepatalky sa mu upravili.

anonym_5db2ea
19. feb 2026
@anonym_ff0851

@anonym_5db2ea načo to teda užívaš tak dlho bez výsledku?

@anonym_ff0851 kvôli pečeni, má ochranný charakter. Mám steatózu a beriem lieky a mám naordinovú lagosu 2x denne. Po covide som mala zlé hepatálne testy a chodím na hepatológiu. Ja neviem, čo očakávajú ľudia od toho, ale to je ochrana pre pečeň.

anonym_ff0851
19. feb 2026
@anonym_5db2ea

@anonym_ff0851 kvôli pečeni, má ochranný charakter. Mám steatózu a beriem lieky a mám naordinovú lagosu 2x denne. Po covide som mala zlé hepatálne testy a chodím na hepatológiu. Ja neviem, čo očakávajú ľudia od toho, ale to je ochrana pre pečeň.

@anonym_5db2ea ja viem,preto sa čudujem,že píšeš,že nič.Tak hádam aspoň výsledky sú lepšie?

anonym_5db2ea
19. feb 2026
@anonym_ff0851

@anonym_5db2ea ja viem,preto sa čudujem,že píšeš,že nič.Tak hádam aspoň výsledky sú lepšie?

@anonym_ff0851 no otázka bola, aké zmeny som si všimla pri užívaní. Teraz to už beriem profylakticky. Zmeny by som si asi všimla pri neužívaní na krvných výsledkoch. Ale žiadne viditeľné zmeny ani iné zmeny to nie sú-

anonym_1c70d9
19. feb 2026

užíva sa aj pri epi záchvatoch

anonym_81c7a7
19. feb 2026

@anonym_autor Ja,žiadne..dlhodobo som užívala, ale už nie..

anonym_c374d4
19. feb 2026

@anonym_autor ja som užívala koli zvýšeným pecenovym testom, a mne sa teda zlepšila stolica, a aj mi menej chutilo jest, mala som drvený. Po mesiaci som mala pecenovky OK

ivicatolic
19. feb 2026

@anonym_autor žiadne, môj užíval rok, problém trávenie, bez žlčníka, žiadna úľava

nika185
19. feb 2026

@anonym_autor žiadne, uživala som dlho a to som mala kapsule aj priamo bylinu

nika185
19. feb 2026
@anonym_5db2ea

@anonym_5db2ea lagosa jej tiež pestrec m.

anonym_85684b
19. feb 2026
@anonym_5db2ea

@anonym_5db2ea steatozu ma 3/4 populácie. Nedá sa s ňou nic robit. Pijem čaj z pestreca 2 roky,zmizla mi cista z pecene. Inak nič, hepatalky ok.

anonym_1eca47
19. feb 2026

@anonym_autor velmi zavisi v akej forme sa podava, caje su zevraj o nicom uplne.
Lagosa je najlepsia, tam je viac sylimarinu, bezne v PM je ho malo, v cajoch malo..mozno v tabletach viac.

anonym_5db2ea
20. feb 2026
@anonym_1eca47

@anonym_autor velmi zavisi v akej forme sa podava, caje su zevraj o nicom uplne.
Lagosa je najlepsia, tam je viac sylimarinu, bezne v PM je ho malo, v cajoch malo..mozno v tabletach viac.

@anonym_1eca47 ja beriem Lagosu. Sám hepatológ mi povedal / a to mám prednostu kliniky/ že všetky čaje, sypané, mleté, drvené a doplnky, nemajú účinok. Že to by sme ich museli jesť na kvantá. Čo sa týka čaju, to ani nekomntoval. Lagosa je pre mňa naj riešenie.

anonym_5db2ea
20. feb 2026
@nika185

@anonym_5db2ea lagosa jej tiež pestrec m.

@nika185 to viem, je to nakoncentrovanejšia forma, preto berie lagosu. Mám ešte jeden preparát na ochranu Liv52,

anonym_1eca47
20. feb 2026
@anonym_5db2ea

@anonym_1eca47 ja beriem Lagosu. Sám hepatológ mi povedal / a to mám prednostu kliniky/ že všetky čaje, sypané, mleté, drvené a doplnky, nemajú účinok. Že to by sme ich museli jesť na kvantá. Čo sa týka čaju, to ani nekomntoval. Lagosa je pre mňa naj riešenie.

@anonym_5db2ea presne, co viem nikomu nedavali pestres v nemocnici ale Lagosy

elenajezova
20. feb 2026
@anonym_5db2ea

@anonym_5db2ea ale Lagosa je asi na predpis? Či?

anonym_5db2ea
20. feb 2026
@elenajezova

@anonym_5db2ea ale Lagosa je asi na predpis? Či?

@elenajezova áno na predpis, mne ju predpisuje hepatológ, ale vie ju predpísať gastro, interný apd. Všetko mimo lagosy je iba placebo, lebo by sme toho museli jesť na kvantá. Zo začiatku som si kupovala drvený pestrec, lekár mi povedal, že to by som musela zjesť pol balenia za deň, aby to malo nejaký účinok. Každopádne, lepšie niečo ako nič.

lenasweet
20. feb 2026

@anonym_autor Predtým som cítila nepríjemný tlak v oblasti pečene. Po užívaní pestreca tlak úplne zmizol...bola som veľmi rada. Brala som drvený pestrec od značky Váš bylinkár.

lenasweet
21. feb 2026

Brala som ho 3 mesiace, plus trochu som upravila stravu

zara1357
21. feb 2026

@anonym_autor dostala som Lagosu od lekára na predpis. Keďže iné lieky neberiem, ani som nečítala vedlajšie účinky. Doporučil mi ešte čaj si kúpiť.
Začala som brať Lagosu a hnačku som pripisovala zmene stravy. Po cca 3 týždňoch mi opuchli oči/svrbeli/červené- hovoríl si super alergia na niečo..
V tom období som si 1krát spravil čaj cca za 10 minút totálne trasenie rúk, srdce mi bilo a pocit že budem zvraciat. Následne som si čítala pribalové letáky a hladala na nete, tak mám zrovna na tento pestrec alergiu .. včera lekár vysadil , zobral krv tak uvidíme či už po 1 mesiaci spravila Lagosa nejaký zázrak na pečen. testoch