Ako postupne vysadiť Benedikt a senovku?
Ahojte, užívam par dni senovku a benedikt 3x3 kapsule denne, ako postupne prejsť na nižšie dávky a vysadiť ? Po akej dobe ?
Trochu nechápem, to sú doplnky, nie lieky na ktoré sa môže vytvoriť závislosť. Načo to chceš vyraďovať postupne? Keď to už nepotrebuješ užívať, tak proste prestaň. To akoby by si pýtala ako vyradiť pitie lipového čaju.
@muzula Haha, hezky povedane :D
@anonym_autor no ak chces postupne, tak si davaj 2x3 par dni, potom 1x3 par dni a potom vysad.
Ja beriem moringu a hodim si zo 2 tobolky denne, ako si spomeniem. A ked zabudnem, zabudnem...
Ci myslis, ze sa zrazu strati mlieko? To teda vobec...
@anonym_autor no ak chces postupne, tak si davaj 2x3 par dni, potom 1x3 par dni a potom vysad.
Ja beriem moringu a hodim si zo 2 tobolky denne, ako si spomeniem. A ked zabudnem, zabudnem...
Ci myslis, ze sa zrazu strati mlieko? To teda vobec...
@muzula mne je jasne, že závislosť sa nevytvorí.. len sa bojím, aby sa ta laktacia neznížila..
@anonym_62fff9 neviem ako to funguje, ale mlieka mám dosť málo, tak som opatrná, ale zase nechcem do seba hádzať pomaly 20 tabliet denne dlhu dobu

Trochu nechápem, to sú doplnky, nie lieky na ktoré sa môže vytvoriť závislosť. Načo to chceš vyraďovať postupne? Keď to už nepotrebuješ užívať, tak proste prestaň. To akoby by si pýtala ako vyradiť pitie lipového čaju.