icon

Akupiercing na migrénu. Pomáha skutočne?

kristiinkaa
29. máj 2026

Ahojte 🤗 Je tu prosím niekto, kto má akupiercing ? Konkrétne na migrénu ? Naozaj to pomáha ? Ďakujem za odpoveď ☺️

simona109
29. máj 2026

@kristiinkaa moja mama to ma asi rok, zo zaciatku sa jej zdalo ze ma migreny menej casto a nie take intenzivne ale s odstupom casu tvrdi ze jej to nepomohlo vobec

mandzula
29. máj 2026

@kristiinkaa Mne pomohol botox. Migreny celkom nezmizli, ale zmiernili sa.

simona109
29. máj 2026
@mandzula

@kristiinkaa Mne pomohol botox. Migreny celkom nezmizli, ale zmiernili sa.

@kristiinkaa ano inak ten botox pomaha aj mne, chodim na to uz roky

kristiinkaa
autor
29. máj 2026

Ďakujem za odpovede 😊

anonym_10dabe
29. máj 2026

samozrejme že nie. ja ho mam kvoli krase)) migrény su rovnake. ved ono zazije a ziaden tlak na bod necitis (citaj akupunktura žiadna)

kristiinkaa
autor
30. máj 2026
@anonym_10dabe

samozrejme že nie. ja ho mam kvoli krase)) migrény su rovnake. ved ono zazije a ziaden tlak na bod necitis (citaj akupunktura žiadna)

@anonym_10dabe práveže som čítala pozit.recenzie že ozaj tie migrény prešli alebo sú menej intenzívne. Každopádne sa to lúbi aj mne a pôjdem do toho aj tak 😄😊

anonym_10dabe
31. máj 2026
@kristiinkaa

@anonym_10dabe práveže som čítala pozit.recenzie že ozaj tie migrény prešli alebo sú menej intenzívne. Každopádne sa to lúbi aj mne a pôjdem do toho aj tak 😄😊

@kristiinkaa jasne! fakt to super vyzeea😎 a aj placebo stale moze zaucinkovat🤞🤞 migreny su svine 🤧 tak drzim palce

omigrene
14. jún 2026

nie nepomáha to. Vedecké najnovšie studia to nepotvrdili. Vsetky tieto veci su na stranke omigrene.sk najlepsia stranka na tieto informacie aj s aplikáciou na detekciu psustačov. pomohlo už vela ludom.