Aký je váš názor na tradičnú čínsku medicínu?
Aký máte názor na TČM? Pomohlo niekomu s nejakým zdravotným problémom?
Ja sa tak stravujem a moje problemy zmizli, ale mozno to bola len nahoda 🙂
mne pomohla velakrat, ale najviac asi ked som mala ist na operaciu krčka kvoli zlym vysledkom, mala som predrakovinové štádium. dala mi na pol roka hubu coriolus, užívala som myslím 6 tabliet denne a po polroku som mala ukážkové výsledky, gynekolog to nechapal
Ja som chodila - dost dlho, a nasich to stalo kopu penazi, ale dostala ma z trombocytopenie. Mala som roky nedostatok krvnych dosticiek, chodila som na hematologiu, brala rozne lieky, pribrala 20 kg (doteraz mam problem s vahou) a nic, stale to nebolo dost ani na dolnu hranicu. Mama hladala rozne cesty ako mi pomoct popri klasickom zdravotnicve (ktore nikam neviedlo).
Po akupunkture som mala vysledky vzdy nad minimalnu hranicu. Doteraz.
Moderna medicina nikdy nezistila kde bol problem, tvorilo sa dost, ale niekde mizli.
Pomohla mi velmi s bolestami krizov. Robil mi klasika akupunkturu a potom aj moxu, tu som dostala aj na domace pouzitie a moxovala body, ktore mi ukazal. Mna to zbavilo bolesti uplne a ked ma nahodou zacne pobolievat, tak si dam tu moxu a mam pokoj..
@anonym_autor chodim pravidelne aj s manzelkou,uz niekolko rokov na akupunkturu.
Obcas,ak vyskoci niekde vnutorny zapal,tak si kupime ich doplnky na prirodnej baze a zatial vzdy super.Velmi dôlezite je navstivit cloveka,ktory to studoval a vie co robi....
@tundra Ako sa presne dozvies ze ti prave zrovna vyskocil vnutorny zapal?
@tundra Ako sa presne dozvies ze ti prave zrovna vyskocil vnutorny zapal?
@martinmmartin mal som golfovy laket,velmi dlho bolesti,obvodny, dal len mast za par frankov a az tabletky od tcm mi vyrazne pomohli.
Pomohla mi velmi s bolestami krizov. Robil mi klasika akupunkturu a potom aj moxu, tu som dostala aj na domace pouzitie a moxovala body, ktore mi ukazal. Mna to zbavilo bolesti uplne a ked ma nahodou zacne pobolievat, tak si dam tu moxu a mam pokoj..
@akvi ku ktorému si prosim chodila a kam?

@anonym_autor chodim pravidelne aj s manzelkou,uz niekolko rokov na akupunkturu.
Obcas,ak vyskoci niekde vnutorny zapal,tak si kupime ich doplnky na prirodnej baze a zatial vzdy super.Velmi dôlezite je navstivit cloveka,ktory to studoval a vie co robi....