Biorezonancia a rakovina - skúsenosti a vedľajšie účinky
Ahojte, chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s biorezanciou. Kamarátka mi to odporučila, dnes som bola prvýkrát na diagnostike. Všetky moje problémy sa jej ukázali, bez toho, žeby som jej o nich povedala, aj moju povahu, osobnosť. No veľmi ma vystrašilo lebo sa jej tam ukázali aj hodnoty rakoviny, stále nad tým premýšľam. Ona to v podstate nejak neriešila, že hodnoty by museli byť ešte vyššie, ale že to mám brať ako prevenciu. Ale hodnoty boli tretie najvyššie zo všetkých, čo myslím, že dosť. Úplne som z toho bola v šoku, že som sa jej na to ani nejak viac nepýtala, lebo sme už rozoberali všetky možné problémy ktorým sa venovala. Ale mne sa to tak všetko doma uležalo v hlave a stále nad tým rozmýšľam.
Prosím skúsenosti vaše, alebo z okolia. Ja viem, že tu budú aj hejty, že sú to šarlatani, ale pani sa venuje aj ajurdvede a čínskej medicíne, a teda naozaj to na mňa všetko sedelo.
Ďakujem 🙏
skus si odpovedat, preco biorezonanciu nepouziva ziadna nemocnica
Poznam dva propady ktorym to pomohlo
jeden je Steven Jobs zakladatel Apple a druha je spevacka Olivia Newton John
Vyborne to urobila. 👍 Medzi rečou akože spomenula rakovinu. A vieš prečo? Aby si sa vrátila s chcela riešiť. A tým pádom platiť.
"Všetky moje problémy sa jej ukázali"
Ty si jej ukázala dlane a ona uvidela čiary života, však? :D
Nechápem prečo ľudia skáču na každú blbosť... Jeden osolí vodu, ďalší rozvibruje bunky, iný vysvieti polárnu žiaru okolo hlavy a zarobia majland.
skus si odpovedat, preco biorezonanciu nepouziva ziadna nemocnica
@janickadr
@muzula bije sa vo mne na to názor, lebo tiež som takým veciam neverila. Najlepšia kamarátka tam chodí pravidelne a mi to odporučila, tak som skúsila. Ale prekvapená som bola ako to naozaj všetko sedí na mňa. Bol tam aj syn, a hneď mi povedala, že má zápal v horných dýchacích cestách, a presne to už dlhodobo riešime horné dýchacie cesty. Ešte presne aj platničky, ktoré mám ja posunuté mi vymenovala.
Tak neviem čo si o tom myslieť....
"Všetky moje problémy sa jej ukázali"
Ty si jej ukázala dlane a ona uvidela čiary života, však? :D
Nechápem prečo ľudia skáču na každú blbosť... Jeden osolí vodu, ďalší rozvibruje bunky, iný vysvieti polárnu žiaru okolo hlavy a zarobia majland.
@hiro no musím ťa sklamať, dlane som jej neukazovala a nevidela čiary života. Tak mi vysvetli prečo sa ukážu moje zdravotné problémy presne tie ktoré mám? Odkiaľ vie, ktoré platničky mám posunuté?? Či len náhodne tipla a zrovna sa trafila??
@hiro no musím ťa sklamať, dlane som jej neukazovala a nevidela čiary života. Tak mi vysvetli prečo sa ukážu moje zdravotné problémy presne tie ktoré mám? Odkiaľ vie, ktoré platničky mám posunuté?? Či len náhodne tipla a zrovna sa trafila??
@anonym_autor pretože posunuté platničky a problémy s chrbticou má polovica národa
@anonym_autor celkom vážne, koľko poznáš ľudí, čo nemajú problém s chrbticou a posunutymi platnickami? A koľko detí, čo zas nemajú problém s hornými dýchacími? Ak by objavila chorobu, ktorú má jeden z milióna, prosím. Ale niečo, čo má 99 ľudí,o 100 a ten jeden je akurát nediagnostikovany ...c'mon
@anonym_autor Tá šarlatánka našla v tebe vhodný materiál na osklbanie😥
@anonym_autor , píšeš “… bije sa vo mne na to názor, lebo tiež som takým veciam neverila”. A v tom to je, že to je o viere. Ale moderná medicína je založená na faktoch a vede, nie na viere. Netvrdím, že nie je možné, aby sa isté ochorenia nedali diagnostikovať alebo liečiť inak, alternatívne, ale to sa týka hlavne pôvodného, ľudového liečiteľstva. Takmer všetky moderné “alternatívy” sú podvod na tých najzraniteľnejších. Pekný príklad je homeopatia - tam sa točia miliardy na predávaní vody a cukrových pastiliek. Biorezonancia rovnako.
@anonym_autor nakoniec stačí si vyguglit o tom. Aj v telke bolo po odb stránke relácia ako skúmali tie ich prázdne debničky na odbornu pracu. Ja som čítala švajčiarskú študiu. Je to balamutenie ľudi. Môj muz bol na jednej zlacnenej hodine za 40 eur. Výsledok bol že mi povedal toto. Som obyč robotník, ale hanbím sa, že som si tam k nemu sadol. Tzv doktor je bývalý pretláčač rukou. Nič ine nevie a robí biorezonanciu.
@anonym_autor nechce sa mi tu s nikym hadat, nie je to dolezite. Vlastna skusenost- biorezonancia je vyborna. Ale su rozne pristroje a rozni ludia,co s nimi robia. Venujem sa tomu uz 20 rokov, ako uzivatel, tiez pre dieta. Penazi slo do toho ani vela, ani malo. Rozne formy biorezonancie,ci diagnostiky mi vyriesili vsetko,co medicina nedokazala. Malokedy kupim od nich nejake pripravky. Naposledysom bola na pristroji, ktory vyborne zadefinoval aj psychiku,moju,aj syna, co ma velmi prekvapilo. Cerpam aj z inych zdrojov,alternativna medicina,ale som prekvapena,ako su niektore biorezonancne pristroje perfektne. Isli neskutocne dopredu. Podla mna- smelo do toho, daj aj na pocit a intuiciu. Ak ti to sedi a budes mat vysledky, preco nie. A neznamena, ze ked vsetci okolo (tu) nieco tvrdia, ze je to naozaj tak. Vacsinou sa vyjadruju ludia, ktori nevedia, o com to je, neskusili.s tou rakovinou sa netrap- biorezonancia zachyti akekolvek narusenia a tendencie daleko pred klasickymi pristrojmi, da sa s tym potom lepsie pracovat, je to vyborna prevencia. Vyrad cukor komplet, po 16.00 nic nejedz, telo zacne pozierat nepotrebne.
@ciernysokol ďakujem veľmi pekne, za túto odpoveď ♥️
Táto pani sa tomu venuje 12rokov, má veľkú klientelu, a ako som písala, venuje sa aj činskej medicíne a ajurvede.
Neponúkala mi žiadne prípravky, výživové doplnky, iba mi odporučila čo si mám kúpiť z čínskej medicíny, ktoré potraviny na 3m vysadiť a potom prísť na kontrolu. A tak isto riešila aj psychiku, aj moju, aj synovu. Povedala mi že druhé tehotenstvo bolo pre mňa náročné a je tam nejaká trauma, že moje telo a hlavne mysel to stále nevypustila, že čo sa stalo. Predtým som prišla o 3 ,,bábätká" a to tehotenstvo bolo pre mňa plne strachu.
Ďakujem za radu za to vysadenie cukru. To mi spomínala okrem ineho aj ona. Skúsim vysadenie potravín a užívanie doplnkov a uvidím.
@ciernysokol ďakujem veľmi pekne, za túto odpoveď ♥️
Táto pani sa tomu venuje 12rokov, má veľkú klientelu, a ako som písala, venuje sa aj činskej medicíne a ajurvede.
Neponúkala mi žiadne prípravky, výživové doplnky, iba mi odporučila čo si mám kúpiť z čínskej medicíny, ktoré potraviny na 3m vysadiť a potom prísť na kontrolu. A tak isto riešila aj psychiku, aj moju, aj synovu. Povedala mi že druhé tehotenstvo bolo pre mňa náročné a je tam nejaká trauma, že moje telo a hlavne mysel to stále nevypustila, že čo sa stalo. Predtým som prišla o 3 ,,bábätká" a to tehotenstvo bolo pre mňa plne strachu.
Ďakujem za radu za to vysadenie cukru. To mi spomínala okrem ineho aj ona. Skúsim vysadenie potravín a užívanie doplnkov a uvidím.
@anonym_autor drzim palce! A v ktorom meste je ta pani? Chystam sa tiez na cinsku medicinu do Brezna, skusit.
@anonym_autor drzim palce! A v ktorom meste je ta pani? Chystam sa tiez na cinsku medicinu do Brezna, skusit.
@ciernysokol Nitra
A ešte doplním, že pani má aj nejaké zdravotné vzdelanie.
Osobne takmer nič o biorezonancii neviem, ale osobe z okolia tam povedali o rakovine a ukázalo sa to ako pravda.
@ciernysokol Nitra
A ešte doplním, že pani má aj nejaké zdravotné vzdelanie.
@anonym_autor v Košiciach robí biorezonanciu ľudí pani so zdravotným vzdelaním, MVDr. doktor veterinárneho lekárstva
Osobne takmer nič o biorezonancii neviem, ale osobe z okolia tam povedali o rakovine a ukázalo sa to ako pravda.
@anonym_9a7789 fúha, viete aj niečo viac? Riešila to hneď po tom, alebo sa to ukázalo až o dlhší čas?
Chcela som ti napisat spravu ale kedze to pises ako anonym tak to dam sem, aj ked ratam s tym ze tu budu nato nevyziadane komentara od ludi co neveria. Mam par prikladov z vlastnej skusenosti resp okolia:
1. Manzel skusil program proti fajceniu, uz to bude pol roka a hned po jednom sedeni mu cigarety smrdia, nema vobec na ne chut. Pred tym x krat prestal, musel sa prekonavat, stale mal chute.
2. Moje dieta nemalo este rok a u imonualregologa potvrdene potravinove alergie - cely zoznam, dr nam rovno povedala ze je sanca ze z niecoho vyrastie, ale nech absolutne neratame s tym ze sa zbavi vsetkeho. Jedina odporucana “liecba” bola dieta, ziadne lieky nam dr nedala - to pisem pre tych co by chceli pochybovat. Teraz uz konzumuje komplet vsetko, par rokov dozadu by ho krajec chleba doslova zabil, lebo na lepok ma sialene reakcie. Absolvovali sme cez 30 sedeni biorezonancie, dr nechape.
3. Ja som mala neprestavajuci kasel, ale taky ze som sa v noci az dusila, dr na nic neprisla, menila mi lieky, sirupy… uz ma posielala na rtg a plucne, ja som isla na biorezonanciu a po jednom sedeni kasel presiel.
+ som absolvovala sedenia pri zacinajucej chorobe, v jednom tazsom zovotnom obdobi sa to tiez na diagnostike ukazalo a presne mi povedala co sa v mojom vnutri deje. Riesila som aj ine problemy (nechcem tu o nich pisat) o ktorych som vedela, nepovedala ale diagnostika ich objavila
Ti co verit nechcu tak nebudu, mozete si kludne mysliet ze to co pisem je len vec psychiky (neviem sice ako 1-2 rocne dieta sa samo silou vole zbavi alergii ale ok) ale ja stale tvrdim, ze ak ma ma silou vole uzdravit zelena lentilka, tak ich budem kupovat v tescu a poctivo jest. A tiez, ze ak nieco neublizi ale moze pomoct, tak to skusim
Chcela som ti napisat spravu ale kedze to pises ako anonym tak to dam sem, aj ked ratam s tym ze tu budu nato nevyziadane komentara od ludi co neveria. Mam par prikladov z vlastnej skusenosti resp okolia:
1. Manzel skusil program proti fajceniu, uz to bude pol roka a hned po jednom sedeni mu cigarety smrdia, nema vobec na ne chut. Pred tym x krat prestal, musel sa prekonavat, stale mal chute.
2. Moje dieta nemalo este rok a u imonualregologa potvrdene potravinove alergie - cely zoznam, dr nam rovno povedala ze je sanca ze z niecoho vyrastie, ale nech absolutne neratame s tym ze sa zbavi vsetkeho. Jedina odporucana “liecba” bola dieta, ziadne lieky nam dr nedala - to pisem pre tych co by chceli pochybovat. Teraz uz konzumuje komplet vsetko, par rokov dozadu by ho krajec chleba doslova zabil, lebo na lepok ma sialene reakcie. Absolvovali sme cez 30 sedeni biorezonancie, dr nechape.
3. Ja som mala neprestavajuci kasel, ale taky ze som sa v noci az dusila, dr na nic neprisla, menila mi lieky, sirupy… uz ma posielala na rtg a plucne, ja som isla na biorezonanciu a po jednom sedeni kasel presiel.
+ som absolvovala sedenia pri zacinajucej chorobe, v jednom tazsom zovotnom obdobi sa to tiez na diagnostike ukazalo a presne mi povedala co sa v mojom vnutri deje. Riesila som aj ine problemy (nechcem tu o nich pisat) o ktorych som vedela, nepovedala ale diagnostika ich objavila
Ti co verit nechcu tak nebudu, mozete si kludne mysliet ze to co pisem je len vec psychiky (neviem sice ako 1-2 rocne dieta sa samo silou vole zbavi alergii ale ok) ale ja stale tvrdim, ze ak ma ma silou vole uzdravit zelena lentilka, tak ich budem kupovat v tescu a poctivo jest. A tiez, ze ak nieco neublizi ale moze pomoct, tak to skusim
@anonym_119c58 môžeš prosím opísať v konkrétnych prípadoch postup? Nemusí byť podrobný, sle zaujíma ma, čo sa tam teda robilo vrámci terapie, aby boli takéto výsledky. Ďakujem pekne
@anonym_119c58 môžeš prosím opísať v konkrétnych prípadoch postup? Nemusí byť podrobný, sle zaujíma ma, čo sa tam teda robilo vrámci terapie, aby boli takéto výsledky. Ďakujem pekne
@anonym_4d3d46 tak presne nastavenie terapie na pristroji neviem, na to su ti terapeuti skoleny ale napr pri odvykani fajcenia tam je cely program, takze ho na pristroji zvolia a sedenie trvalo cca hodinu. Co sa tyka alergii tak tam sme davali napr aj sliny, alebo nosili rozne alergeny (muka, mlieko) a tie sa dali do sklenenej nadobky a ta do pristroja + sa bud prilozila taka podlozka na brucho alebo do ruk take kovove tycky. Co sa presne zadalo do pristroja naozaj neviem, ale tie nastavenia byvali rozne, nie vsetky sedenia to iste. Pri tom mojom kasli som mala tiez tu podlozku ale na hrudniku. Ked sa robi len uvodna diagnostika tak tam sa tiez nieco zada do pristroja + terapeut ma take podlozky z roznymi latkami/alergenmi (neviem ako to nazvat) a takou palickou prechadza po tele a zistuje co skodi - neviem to presne opisat.
biorezonancna metoda je uz niekolko rokov v nemecku schvalena ako oficialna zdravotnicka metoda s preukazatelnymi testami aj vysledkami lekarmi...
to ze slovensko spi, a vy tu tiez trepete 2 na 3, je ina vec...
autorka- na sk -je dolezite, kto obsluhuje pristroj, a aky je to pristroj...a ake ma ten clovek skusenosti...
odporucam, nechaj si urobit moderne krvne testy na toto ochorenie, a ak budes mat stastie a vo vasom reg. lab. uz vzorky krvi vyhodnocuje umela inteligencia, azda sa dozvies vysledok...
biorezonancia moze zachytavat aj zaciatky chorob, ktore ludske oko ci rozsah pristrojov nedokazali pred nastupom AI urcit, akurat som tuto medicinsku stranku medicinskych testov konzultovala s dr. gyn, nove testy -histologiu napr. uz skuma AI...ktora dokaze zachytit aj tie najmensie zmeny...tak ako uz AI pracuje v radiologii...
ak budes pokracovat v biorezonancii, nechaj si tuto hodnotu premerat pri kazdej navsteve...a hlavne si nechaj odstranit bakterie, virusy, parazity a plesne...potom telo naberie silu lepsie sa vysporiadat s dalsimi vecami...
odporucam nemecke pristroje bicom optima a bicom optima plus-ten dokaze preniknut aj do miechy a mozgu, ine pristroje nepoznam osobne...
poznam minimalne 4 lekarov, ktori maju tento pristroj doma, a prezili s nim covid. obdobie bez ujmy , a to sa striedali na covid odd, obdobie bez ujmy..a niektori tam boli stale...cena pristroja je cca 30 000 €...
biorezonancna metoda je uz niekolko rokov v nemecku schvalena ako oficialna zdravotnicka metoda s preukazatelnymi testami aj vysledkami lekarmi...
to ze slovensko spi, a vy tu tiez trepete 2 na 3, je ina vec...
autorka- na sk -je dolezite, kto obsluhuje pristroj, a aky je to pristroj...a ake ma ten clovek skusenosti...
odporucam, nechaj si urobit moderne krvne testy na toto ochorenie, a ak budes mat stastie a vo vasom reg. lab. uz vzorky krvi vyhodnocuje umela inteligencia, azda sa dozvies vysledok...
biorezonancia moze zachytavat aj zaciatky chorob, ktore ludske oko ci rozsah pristrojov nedokazali pred nastupom AI urcit, akurat som tuto medicinsku stranku medicinskych testov konzultovala s dr. gyn, nove testy -histologiu napr. uz skuma AI...ktora dokaze zachytit aj tie najmensie zmeny...tak ako uz AI pracuje v radiologii...
ak budes pokracovat v biorezonancii, nechaj si tuto hodnotu premerat pri kazdej navsteve...a hlavne si nechaj odstranit bakterie, virusy, parazity a plesne...potom telo naberie silu lepsie sa vysporiadat s dalsimi vecami...
odporucam nemecke pristroje bicom optima a bicom optima plus-ten dokaze preniknut aj do miechy a mozgu, ine pristroje nepoznam osobne...
poznam minimalne 4 lekarov, ktori maju tento pristroj doma, a prezili s nim covid. obdobie bez ujmy , a to sa striedali na covid odd, obdobie bez ujmy..a niektori tam boli stale...cena pristroja je cca 30 000 €...
@anonym_f96e33 "biorezonancna metoda je uz niekolko rokov v nemecku schvalena ako oficialna zdravotnicka metoda" - nie je. Je to zaradené do chlievika s ostatnými alternatívnymi slanými vodičkami, vyháňaním diabla a podobne. Síce nepomôže ale ani nejako moc neškodí.
"s preukazatelnymi testami aj vysledkami lekarmi..." :D Až na to že neexistujú žiadne dokázané výsledky ktoré by mali vyššiu účinnosť ako placebo...
@anonym_f96e33 "biorezonancna metoda je uz niekolko rokov v nemecku schvalena ako oficialna zdravotnicka metoda" - nie je. Je to zaradené do chlievika s ostatnými alternatívnymi slanými vodičkami, vyháňaním diabla a podobne. Síce nepomôže ale ani nejako moc neškodí.
"s preukazatelnymi testami aj vysledkami lekarmi..." :D Až na to že neexistujú žiadne dokázané výsledky ktoré by mali vyššiu účinnosť ako placebo...
@hiro no urcite, su vysledky, a este ake...ale chapem, ze vo vela statoch funguje liekova mafi, tak preco veci riesit jednoduchsie...
Dve vyšetrenia podstúpila aj naša redaktorka. Za odhalenie neexistujúcich chorôb a rôznych parazitov pritom účtujú liečitelia desiatky Eur. Odvolávajú sa na to, že je najrozšírenejší prístroj - Bicom, uznaný úradmi. Štátny úsav pre kontrolu liečiv ho v databáze skutočne má a to aj napriek tomu, že sám výrobca uznáva, že liečebnou pomôckou nie je.
Od 40 minúty
https://www.youtube.com/watch?v=ZkRu-v5WVso...jedna hovori co jej ukazuje pristroj, a druha ocakava porovnanie s vtedaj. urovnou medicinskych testov...nie div, ze sa nestretnu...alebo nemusia stretnut
kazda z metod pracuje inym sposobom...necudo, ze sa mozu nestretnut...vela ludi nechape princip beznej fyzikx zo zš, nie to kvantovej fyziky...
vyssie uvedene pristroje dokazu regenerovat (a nie nemusia byt pred tym pristrojom diagnostikovane, staci povedat chcem toto a toto riesit...)tkaniva pluc, pecene, obliciek, dokaze ostranit steatozu pecene-s preukazatelnym sono vysetrenim pred a po...zlepsit vysledky cytologie, ulavit od bolesti rozneho charakteru...atd...kto potrebuje chce , cestu si najde...
teraz prudko odbocim...choroba R sa da diagnostikovat cca 10 r pred tym , nez prepukne vo fyzickom tele...

@anonym_autor Su to sarlatani... Ked mate zbytocne stovky/tisice eur... a mate chut a naladu, nech sa paci, vzdajte sa ich a posunte sarlatanom...