icon

Je senný čaj účinný pri zápche?

michaela404
9. mar 2026

Ahojte mate skusenosti zo sennym čajom na zapchu chcem to vyskusat lebo prirodne veci mi nepomahaju

anonym_4f3475
9. mar 2026

Prvýkrát som spravila slabší a nemal žiaden účinok. Potom som nechala lúhovať dlhšie. Odporúčam piť večer predtým, keď budeš druhý deň aspoň dopoludnia doma. Mne spôsobuje dosť kŕče, ale teda funguje.

kvoli
9. mar 2026

Aj u nás funguje

michaela404
autor
9. mar 2026
@kvoli

Aj u nás funguje

@kvoli a urobili ste si ho len raz a hned zaucinkoval

michaela404
autor
9. mar 2026
@anonym_4f3475

Prvýkrát som spravila slabší a nemal žiaden účinok. Potom som nechala lúhovať dlhšie. Odporúčam piť večer predtým, keď budeš druhý deň aspoň dopoludnia doma. Mne spôsobuje dosť kŕče, ale teda funguje.

@anonym_4f3475 ako dlho ste nehali luhovat

cacianka
9. mar 2026

Veď list senny je prírodný !?!

michaela404
autor
9. mar 2026
@cacianka

Veď list senny je prírodný !?!

@cacianka vam pomohol

cacianka
9. mar 2026
@michaela404

@cacianka vam pomohol

@michaela404 áno, raz veľmi búrlivo, lebo som mala veľký problém, tak som si spravila silný odvar.
Potom som si dávala pozor a užívala opatrne
Dávkovanie si nepamätám, bolo to veľmi dávno. Riešim radšej preventívne a keď je raz za rok problém, dám guttalax / regulax

michaela404
autor
9. mar 2026
@cacianka

@michaela404 áno, raz veľmi búrlivo, lebo som mala veľký problém, tak som si spravila silný odvar.
Potom som si dávala pozor a užívala opatrne
Dávkovanie si nepamätám, bolo to veľmi dávno. Riešim radšej preventívne a keď je raz za rok problém, dám guttalax / regulax

@cacianka ako silny odvar a na druhy den ste mala uz normalnu stolicu

kvoli
9. mar 2026
@michaela404

@kvoli a urobili ste si ho len raz a hned zaucinkoval

@michaela404 ja osobne mám také trávenie, ze mne ucinkoval asi do 2 h od vypitia a luhovala som dlhsie, prvýkrát opatrne asi 5 min. a druhýkrát som zabudla vybrať tak dostal vo vode az do vychladnutiaa vtedy bol efekt ryhlejsi a silnejší nez som potrebovala. Ale to je také z môjho pohľadu emergency riešenie, na ' každodenné' pouzitie nam zabera najma nastruhana mrkva a velmi vela tekutín ale naozaj veľa

michaela404
autor
9. mar 2026
@kvoli

@michaela404 ja osobne mám také trávenie, ze mne ucinkoval asi do 2 h od vypitia a luhovala som dlhsie, prvýkrát opatrne asi 5 min. a druhýkrát som zabudla vybrať tak dostal vo vode az do vychladnutiaa vtedy bol efekt ryhlejsi a silnejší nez som potrebovala. Ale to je také z môjho pohľadu emergency riešenie, na ' každodenné' pouzitie nam zabera najma nastruhana mrkva a velmi vela tekutín ale naozaj veľa

@kvoli dakujem

anonym_681e6e
9. mar 2026

Skus caj z lekarne Krušinovy caj. Je to bylinka a pomaha.