icon

Liečebná hladovka: Kto sa práve pridá?

havefaith
Dnes o 06:29

Dobrý deň,

Dnes mám 5. deň liečebnej hladovky, tak mi napadlo, či ju niekto iný práve tiež nerobí, alebo sa nechce pridať, a by sme to zdieľali spolu.
Ja s ňou už skúsenosti mám, v minulosti najviac 26 dní na vode som dala a bolo to skvelé, aj knihy o hladovke prečítané, čiže mylné a odveci názory od neskúsených a neznalých ľudí do tejto debaty ozaj nepatria, lebo majú nulovú výpovednú hodnotu.

anonym_81b03c
Dnes o 06:31

A prečo si to dala 3x? Ty už od hladu nevidíš asi 🙂.

sergejj
Dnes o 06:33

@havefaith 3 dni uplne staci idealna ocista s regeneracia tela.

anonym_e9778d
Dnes o 06:34

Nie, dakujem. Potrebujem normalne fungovat. Nemozem si dovolit klepat sa doma od hladu 3 tyzdne🙄

anonym_1c32f0
Dnes o 06:37
@anonym_e9778d

Nie, dakujem. Potrebujem normalne fungovat. Nemozem si dovolit klepat sa doma od hladu 3 tyzdne🙄

@anonym_e9778d keby si si niečo o tom naštudovala tak by si takúto hlúposť nikdy nenapísala

la_dolce_vita
Dnes o 07:01

Videla som o tom dokument, bolo to zaujimave. Niekde v Nemecku su take miesta a samozrejme plati sa za to. Ja na to nemam odvahu, skusam max den a prerusovany post, ale verim tomu. Tie informacie ma prijemne prekvapili.

anonym_e6ddfb
Dnes o 07:14

Ja som praveze cital ze tieto hldovky su blbost,telu to neponoze,a okrem toho ako mozete robit a nic nejedt?Daj si celozivotnu dietu a mas to to iste,hlavne vyluc z jedalnika sacharidy,ecka cukor,a a budes zdrava ako ryba vo vode

anonym_0e19da
Dnes o 07:19

Drzim pravidelne post (ja zvyknem suchy post, najviac som dala 6 dni), ale v lete nezvyknem, nechcem sa vzdat cerstveho ovocia a zeleniny 🙂 ale jesen - jar urcite

anonym_318d8d
Dnes o 07:32

Ak do tejto debaty nepatria odveci názory je skúsených ľudí. Tak nám skús prezradiť tvoju odbornosť v tejto téme a zoznam literatúry ktorý si k tomu prečítala. Aby smey neuznali sa poučili. Tieto hladovky sú veľmi subjektívna vec. Sú rôzne. A každý na je môže reagovať inak. Niekto dokonca aj škodami ja zdraví. A prečo práve zrovna tak extrémna hladovka, že 26 dní? A ešte teraz v lete keď sú podmienky pre telo náročnejšie. No že nás nových piuc.

kacena4
Dnes o 08:00

mozem sa spytat? aka je to "liecebna" hladovka?? to pocujem prvykrat, to mate naordinovane od dr? co sa tym lieci?

anonym_35d2f9
Dnes o 08:50

"čiže mylné a odveci názory od neskúsených a neznalých ľudí do tejto debaty ozaj nepatria, lebo majú nulovú výpovednú hodnotu." chod sa porozpravat s lekarmi ktori riesia onkologickych pacientov... Achjaj, takto to dopada ked mudruju nevzdelane hlupane..

katkaseiner
Dnes o 08:55

čomu a komu pomozes hladovkou? Ja mam hladovku len ak vraciam...aj to len den-dva. Okrem toho telo potrebuje pre svoje fungovanie živiny, vitaminy, vlakninu, a teda urcite aj kalorie
26 dni hladovka? to vieš komu hovor...

motylik2559
Dnes o 09:06

@havefaith A si si vedoma, ze taka 26 dnova hladovka je velmi zly zasah do organizmu? Ze je to nebezpecne pre oblicku, pecen aj srdce? Ze ti totalne moze odpalit svalstvo, lebo neprijimas ziadne bielkoviny a ziviny? Och zena, nic v zlom a napriek tomu,ze nevyziadane rady nechces, ale raz ked ti kvoli tomu vypovie organizmus, aj ked si doteraz zazrakom prezila a skoncis v nemocnici s vaznym stavom, tak sa potom nediv.

anonym_c2a148
Dnes o 09:12

ešte deň , dva chápem. Ale 26dní? Je to vôbec možné bez zdravotného rizika?
Prečo vlastne píšeš či sa niekto pridá, však ak chceš - kľudne si hladuj aj sama.

anonym_68f8df
Dnes o 09:29

26 dni je masaker. Ja som par krat drzala post 10 dni - ale bolo to na kokosovych vodach alebo javorovom sirupe. Bolo to super. Teraz mam 3 deti - vkuse varim, chystam nejake jedlo a neviem si to predstavit vydrzat 😅