icon

Máte skúsenosť s detoxom s pestrecon mariánskym?

Dnes o 10:12

Ahojte, dievčatá,

máte skúsenosť s pestrecom? Ako dlho kúra trvala? Urobili ste aj nejaké zmeny v stravovaní pri tomto detoxe? Odporučili by ste to alebo máte iné typy na očistu organizmu?

anonym_eea762
Dnes o 10:32

@anonym_autor ja beriem lagosu, čiže najvyššiu a najkoncentrovanejšiu formu sylimarínu 2x denne. Nepijem alkohol, nefajčím, vyhýbam sa jednouchým cukrom, sladkostiam a tučným jedlám, cvičím a pijem veľa čistej vody. Ale ja to mám takto celoročne, už niekoľko rokov.

anonym_1b8a67
Dnes o 11:34

@anonym_autor ja som pila čaj z mestrecu ..tak ako sa má, podľa návodu. Aké poviem ti, už nikdy viac...točila sa mi hlava, na odpadnutie, slabosť, v kostole som nedokázala vydržať keď sa stalo🙃...všade písali, že to preto, lebo sa telo čistí....po asi 4-5 tyzdnoch, už si nepamätám, som to skončila..potom dr.Bukovsky raz hovoril, že detox takto vyzerať nemá, že ti je takto zle....odvtedy som nič podobné už neskúšala.

anonym_c1119f
Dnes o 12:39
@anonym_1b8a67

@anonym_autor ja som pila čaj z mestrecu ..tak ako sa má, podľa návodu. Aké poviem ti, už nikdy viac...točila sa mi hlava, na odpadnutie, slabosť, v kostole som nedokázala vydržať keď sa stalo🙃...všade písali, že to preto, lebo sa telo čistí....po asi 4-5 tyzdnoch, už si nepamätám, som to skončila..potom dr.Bukovsky raz hovoril, že detox takto vyzerať nemá, že ti je takto zle....odvtedy som nič podobné už neskúšala.

@anonym_1b8a67 ja mám tabletky s mletým pestrecom, chcela som to užívať dlhšie na detox pečene a po krátkom čase také nepríjemné tráviace problémy, neskutočné nadúvanie, prestala som a keď som začala zase tak sa to opakovalo opäť, netušila som že môže mať aj takéto nežiadúce, myslela som že mi preskakuje, veď každý ho chváli.