Moja úspešná liečba plantárnych bradavíc
Ahojte, moja skúsenosť z dôvodu že sa jedná často ťažko odstranitelny kožny problém, prvé objavenie bradavice - 1/2022 odvtedy boj s duofilmom, ten popálil aj kožu na okolo no problém nezmizol ani po odpadnutí vystúpenej kože v mieste aplikácie, následne neustále opakovanie bez výsledku a zároveň rozšírenie bradavice zvacsenie loziska..., vyhľadanie dermatológa, aplikácia dusíka - dalo sa to prežiť ale bez výsledku aj so súčasným nasadením ISOPRINOSINE a lyzinu cca 2 mesiace - bez výsledku, ďalej ďalšie rôzne krémy, cesnak, ocot, propolis, ocot, citrónová kôra ..... Mierne zlepsenie ale bez ziaduceho vysledku - a nakoniec pozitívny výsledok po nasadení kvalitného silného vitamínu D - Direct, zároveň som začal konzumovať kurkumu a čiernym korením v prášku a chodidlo som si v mieste ložísk na chodidlo natieral sudocremom. Zhrnutie: Vitamín D Debut Direct 10000IU (raz za týždeň ), kurkuma kapsule s čiernym, korením a natieranie sudocremom obden. Výsledky cca po mesiaci a pol, plus dva krát do týždňa isto odporucam vymočiť nohy, a kožu jemne oskrabar. Ako prvé výsledky sa prejavilo zmäknutie kože, zmiznutie bolesti pri tlaku na pätu.
@johnyp ešte doplním omega 3 mastné kyseliny (jamiensom), buď setko dokopy alebo nieco z toho zabralo
@johnyp mozno stacilo opakovat aplikaciu dusika, predpokladam ze loziska boli velke a zanedbane (kedze ich bolo viac) a tak nestacilo vypalenie a nemusel si sa tlacit tabletkami a nicit si zaludok
@johnyp mozno stacilo opakovat aplikaciu dusika, predpokladam ze loziska boli velke a zanedbane (kedze ich bolo viac) a tak nestacilo vypalenie a nemusel si sa tlacit tabletkami a nicit si zaludok
@anonym_cf59b4 doktorka usúdila že už je to ok, práveže mi pride logické riesit problém z vnútra
@anonym_cf59b4 ja som navštívila lekára hneď, myslím, že dosť skoro a ani dusík nepomohol. Mala som na oboch nohách po 1. Chodila som opakovane viacero sedení a žiadne zlepšenie.

@johnyp ešte doplním omega 3 mastné kyseliny (jamiensom), buď setko dokopy alebo nieco z toho zabralo