icon

Odporúčania na účinné CBD kvapky pri strese a tetánii

sisamisaaa
Dnes o 10:09

Ahojte, poprosím vlastné skúsenosti - hľadám CBD - full spectrum, ktoré by bolo vhodné pri strese, neustále rozbehnutej mysli na také celkové upokojenie, pri diagnostikovanej tetánii?
Aby ma to ale nestálo majlant 🙂
Mala som CBDium 300 ale to bolo tak slabučké že som necítila nič, a mala som aj všetky od Imuni, tam som rozdiel cítila ale to aby si človek zobral hypotéku ak to stresové obdobie trvá dlhšie.
Poprosím tipy, značku aj silu akú odporúčate.

thirstymonk
Dnes o 10:18

@sisamisaaa Netreba ti žiadne CBD blbosti. Vieš koľkych CBD pubertiakov už sestra na sanitke kriesila?

sisamisaaa
autor
Dnes o 10:19
@thirstymonk

@sisamisaaa Netreba ti žiadne CBD blbosti. Vieš koľkych CBD pubertiakov už sestra na sanitke kriesila?

@thirstymonk Ona asi kriesila THC pubertiakov, nie CBD :(

anonym_d61c4c
Dnes o 10:21

@sisamisaaa Ahoj, ja som s tetaniou vyskušala už veľa CBD kvapiek, nikdy som necítila rozdiel. Neviem…

thirstymonk
Dnes o 10:22
@sisamisaaa

@thirstymonk Ona asi kriesila THC pubertiakov, nie CBD :(

@sisamisaaa Práveže CBD... normalne v škole (prosím pekne) bol automat na CBD debiliny. V tej jednej konkretnej škole bola kriesiť troch žiakov a jednu učiteľku. A v iných školách tiež.

THC kriesila tiež, ale to je o inom.

sisamisaaa
autor
Dnes o 10:33
@thirstymonk

@sisamisaaa Práveže CBD... normalne v škole (prosím pekne) bol automat na CBD debiliny. V tej jednej konkretnej škole bola kriesiť troch žiakov a jednu učiteľku. A v iných školách tiež.

THC kriesila tiež, ale to je o inom.

@thirstymonk To fakt? Ufff, mne to teraz práveže odporučila jedna psychologička, že buď vapovať alebo si kúpiť kvapky, tak som chcela znovu vyskúšať, no uvidím. A čo sa im stalo? Ako môže CBD uškodiť? Čo sa nejako predávkovali či čo? Lebo to čo som ja mala to sa dávalo len pár kvapiek. Mne sa raz stalo že som si nechtiac frcla celé kvapkátko toho najsilnejšieho od Imuni a hodinu mi búšilo srdce ako keby som bežala maratón, ale to bola čisto moja chyba a bola som si jej plne vedomá a viac som nič také nespravila.

anonym_d5a97c
Dnes o 10:39

@sisamisaaa s kvapkami nemám skúsenosť, ale skús piť menej kávy (ak piješ) alebo ju úplne vynechať a nahradiť niečím iným. Môžeš skúsiť "meditovať". Mne sa príznaky zhoršujú keď som v strese a mám toho veľa. Inak len magnezko a vitamin D doplňam.. Posledná káva o 13-14:00 a večer už len čaj na spánok maximálne.
Vraj pomáha aj jóga, ale nemám vyskúšané

sisamisaaa
autor
Dnes o 10:54
@anonym_d5a97c

@sisamisaaa s kvapkami nemám skúsenosť, ale skús piť menej kávy (ak piješ) alebo ju úplne vynechať a nahradiť niečím iným. Môžeš skúsiť "meditovať". Mne sa príznaky zhoršujú keď som v strese a mám toho veľa. Inak len magnezko a vitamin D doplňam.. Posledná káva o 13-14:00 a večer už len čaj na spánok maximálne.
Vraj pomáha aj jóga, ale nemám vyskúšané

@anonym_d5a97c Ďakujem, kávy vypijem max 2 a tak max do 13-tej. Magnezko si dávam, aj B6. Jóga ma nebaví, ja mám rada dynamické športy ako beh, turistika, bicykel. Meditujem ale flákam to, tak ďakujem moc za tipy 🙂

bambulkaaskatulka
Dnes o 11:00
@sisamisaaa

@anonym_d5a97c Ďakujem, kávy vypijem max 2 a tak max do 13-tej. Magnezko si dávam, aj B6. Jóga ma nebaví, ja mám rada dynamické športy ako beh, turistika, bicykel. Meditujem ale flákam to, tak ďakujem moc za tipy 🙂

@sisamisaaa magnézium v akej forme? To je tiež dôležité. Najviac sa odporúča bisglicinat. Večer k magneziu pridaj tryptofán a ráno ku káve theanin. A ešte dychové cvičenia. Krátky nádych, dlhý výdych...

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:08
@bambulkaaskatulka

@sisamisaaa magnézium v akej forme? To je tiež dôležité. Najviac sa odporúča bisglicinat. Večer k magneziu pridaj tryptofán a ráno ku káve theanin. A ešte dychové cvičenia. Krátky nádych, dlhý výdych...

@bambulkaaskatulka Našla som si taký systém že doobedu sí dávam citrát aby som cez deň mala viac energie fungovať a poobede už idem na upokojenie, ako píšeš ten chelát alebo chelát s B6. Kupujem od GymBeam alebo od Namaximum.
Dychové cvičenia robím 3x denne 10 minút, ale je pravda malo by sa to v tichu a ja ich robím pri filme, v aute, v autobuse, proste hocikedy keď mám čas (malo by to byť tak že si nájdeš čas :D). Sranda akurát dnes som objednávala magnezko a prihodila som si tam aj Theanin, úplne intuitívne 🙂 Tryptofán neberiem ale so zaspatím nemám problém, to mi trvá tak 10s ako si ľahnem tak spím. Ja mám skôr také že keď som v strese tak mám fyzické symptómy, bolesti, viem čo to je ale niekedy si proste chcem nejako pomôcť a že to CBD je vraj na to super.

anonym_be8022
Dnes o 11:17
@sisamisaaa

@sisamisaaa tetániu spôsobuje vysoký deficit minerálov a vitamínov v tele spôsobený psychickým a fyzickým vyčerpaním. Pri dynamických športoch a strese telo stráca najviac energie, preto okrem vyšších dávok magnézia dopĺňaj elektrolyty, jedz výživnú stravu a fermentované potraviny - podporujú lepšie vstrebávanie živín.