Poraďte doplnok výživy na zlú náladu a úzkosť
Prosím poradte čo je účinnejšie? Lavekan Depress Persen? Čo vám pomohlo najviac? na depresiu, zlú náladu, úzkosti. Ďakujem vám veľmi mi to pomôže.
@anonym_autor nemavam depresie, len pocas closingu viac stresu a ked uz je toho ozaj dost a som aj nervoznejsia, tak si dam bud depress, alebo persen forte. Neviem, ktory ucinkuje lepsie, mam pocit, ze mi zaberaju oba. Ked sa tak zamyslam, tak mozno Persen trochu lepsie, asi. Musim to odsledovat najblizsie. Lavekan som nikdy neskusala.
@vikusjk Persen tento? 2 tablety denne? lebo je este jeden druh tam sa dáva 3tb 3x denne.
Serotongen od. Firmy neurinu neurobi vam z osobnosti šalát ako klasicke antidepresíva
Užívala som Persen, ale teda mne absolútne nepomáhal. 🙈 Nijaké zmeny som nepociťovala, ozaj len škoda peňazí, ale teda možno je to individuálne a niekomu zabral. Čo mne celkom dosť výrazne pomohlo, tak je zmena stravy, viac pohybu atď, tak možno by som išla týmto smerom.
Serotongen od. Firmy neurinu neurobi vam z osobnosti šalát ako klasicke antidepresíva
Zdravím môžte mi ktomu napísať viac ?je to bez predpisu a cena ?ja beriem Depres je to také že no ujde to
@anonym_autor doplnok výživy vôbec nepomôže, ak je zle zložená strava. Jedlo je zdrojom energie, výživy aj psychickej pohody tela.
Zdravím môžte mi ktomu napísať viac ?je to bez predpisu a cena ?ja beriem Depres je to také že no ujde to
@anonym_ef32c1 normalne dajte do googlu tam ukaze vsetky informacie. Je to dostupne a nema to vedlajsie ucinky ako. Klasicke. Antideresiva od psychiatra
@anonym_ef32c1 normalne dajte do googlu tam ukaze vsetky informacie. Je to dostupne a nema to vedlajsie ucinky ako. Klasicke. Antideresiva od psychiatra
@janulka1985 Klasicke antidepresíva mi prosím ani nespimínajte.. V nedeľu som si dala prvu davku najnižšiu, vracala som, mam rozhadzany žaludok, nechutí mi jesť, chudnem, bolelo ma brucho.. A to som si dala len 1 tabletku najnižšiu a neskutočne sa mi stav zhoršil, je to samá chémia..🤮🤮Neodporučam
@janulka1985 to su prirodne antidepresiva?
@janulka1985 Objednala som si to 60tabliet. Pomohlo vam to na depresiu uzkosti?
@janulka1985 Objednala som si to 60tabliet. Pomohlo vam to na depresiu uzkosti?
@anonym_autor stale to uživam citim sa komfortnejšie

@anonym_autor nemavam depresie, len pocas closingu viac stresu a ked uz je toho ozaj dost a som aj nervoznejsia, tak si dam bud depress, alebo persen forte. Neviem, ktory ucinkuje lepsie, mam pocit, ze mi zaberaju oba. Ked sa tak zamyslam, tak mozno Persen trochu lepsie, asi. Musim to odsledovat najblizsie. Lavekan som nikdy neskusala.