icon

Poraďte prírodné liečby na opakované zápaly močových ciest

jamajka11
25. máj 2026

Dobrý deň, čo vám pomohlo na opakujúce sa zapaly močových ciest ?mam dlhodobo zlé výsledky v moči, stále je tam nejaká baktéria, antibiotika aj nejaké lieky na podrazdeny mechúr užívam ale stále je to rovnaké, pomohli vám nejaké vitaminy alebo bylinky?

Strana
z2
anonym_e9df0c
22. jún 2026
@jamajka11

@tanika ako myslíš ze mala vidieť ze dostaneš menzes ? Tak to neviem ci to nejak vidi tam ona, ale dosť dlho si teda ten menzes nemala, no teraz sa to ťažko rozlišuje ak ta bolieva podbruško pri menzese lenže to by ta nemohlo boliet tak dlho, no uvidíš čo ukážu výsledky a ešte ak ta môžu poslať na MR malej panvy ale máločo na to posielajú to iba keď sa im niečo nezdá. A vlastne v piatok keď ta pozerala sonom tak ti povedala ze je tam všetko v poriadku?

@jamajka11 ahoj, prosím ta, pomohlo ti niečo na tie močové cesty? Tiež mam ten problém.

anonym_5fe7c2
22. jún 2026

Skus vegansku stravu, ta je prirodzene protizapalova a aj vylucit biely cukor. Tiez vypi denne 2 litre cistej, nesladenej vody alebo kombinuj s urologickymi nesladenymi cajmi. Ked bude sezona, zarad do jedalnicka castejsie cucoriedky. Vydrz aspon 3 mesiace. Podakujes mi neskor 🙂

tanika
22. jún 2026
@jamajka11

@tanika ako myslíš ze mala vidieť ze dostaneš menzes ? Tak to neviem ci to nejak vidi tam ona, ale dosť dlho si teda ten menzes nemala, no teraz sa to ťažko rozlišuje ak ta bolieva podbruško pri menzese lenže to by ta nemohlo boliet tak dlho, no uvidíš čo ukážu výsledky a ešte ak ta môžu poslať na MR malej panvy ale máločo na to posielajú to iba keď sa im niečo nezdá. A vlastne v piatok keď ta pozerala sonom tak ti povedala ze je tam všetko v poriadku?

@jamajka11 no predsa ci je sliznica nizko vysoko ako je po ovulácii gynekológovia vidis ci si pred ovu alebo po ovu a ci pride menzes podla sona ked ti tobi. Info maternicu vaječníky . No u mňa povedala ze tu nevidí žiaden problém ze to podbruško mam z močákov a treba riesit urogykekologicku ambulanciu a pripadne problem s perimenopauzou a ja v sobotu dostanem menzes . No trocha som prekvapena že to videla problem urológie a nie s tym ze mam naliate prsia bolia a to podbruško a krce az . Ja blbec a to bol prichádzajúci menzes a dnes na urológii vysledky neboli ze je problem zo sťahovaním výsledkov . Tak zajtra …inak zatial podbruskonma neboli ked je menzes … 🙈

Strana
z2