Poraďte prírodné liečby na opakované zápaly močových ciest
Dobrý deň, čo vám pomohlo na opakujúce sa zapaly močových ciest ?mam dlhodobo zlé výsledky v moči, stále je tam nejaká baktéria, antibiotika aj nejaké lieky na podrazdeny mechúr užívam ale stále je to rovnaké, pomohli vám nejaké vitaminy alebo bylinky?
@jamajka11 mne zas Probiourin, keď cítim, že začínam behať po WC, tak si ho nasadím a je pokoj
@jamajka11
Akurat vcera ma to chytilo. Mama mi poradila dat si stipku sody bikarbony do vody a vypit. Ja som si vcera dala dve vrecuska cistej mannosy z DM, tu sodu bikarbonu a caj. Dnes je to ovela lepsie, takmer to necitim. Skus.
@jamajka11
Akurat vcera ma to chytilo. Mama mi poradila dat si stipku sody bikarbony do vody a vypit. Ja som si vcera dala dve vrecuska cistej mannosy z DM, tu sodu bikarbonu a caj. Dnes je to ovela lepsie, takmer to necitim. Skus.
@anonym_22a263 ďakujem skúsim
@kalifka ze mam bakteriu ktorá je odolná voči niektorým antibiotikam nasadil mi také ktoré sú na ňu najcitlivejsie a dal mi k tomu lieky na podporu močového mechúra čo mam na 3 mesiace a potom na kontrolu
@jamajka11 je pravda, záleží, akú máš baktériu, každá sa inak lieči a niektorá sa lieči dlhodobo - napríklad eccolli. Ono zápaly močového mechúra majú veľa aj spoločné s imunutou, preto som sa pýtala na imunológa. Robili ti aj cystografia ? Mne vďaka tomuto vyšetreniu našli v močovom mechúre ložiská baktérie.
Ja sa liečim už na chronické zápaly močového, ale zároveň mi zistili aj diagnózu u imunológa. Teraz som aj aktuálne na biologickej liečbe.
A samozrejme musí byť aj vyšetrení partner, lebo potom celá liečba nemá zmysel.
@jamajka11 je pravda, záleží, akú máš baktériu, každá sa inak lieči a niektorá sa lieči dlhodobo - napríklad eccolli. Ono zápaly močového mechúra majú veľa aj spoločné s imunutou, preto som sa pýtala na imunológa. Robili ti aj cystografia ? Mne vďaka tomuto vyšetreniu našli v močovom mechúre ložiská baktérie.
Ja sa liečim už na chronické zápaly močového, ale zároveň mi zistili aj diagnózu u imunológa. Teraz som aj aktuálne na biologickej liečbe.
A samozrejme musí byť aj vyšetrení partner, lebo potom celá liečba nemá zmysel.
@kalifka ďakujem riešim to už pol roka, ale skôr iba pri obvodnej som bola a tam bol moč raz dobrý raz zlý a takto dokola ale mňa nič nepalilo iba ma brucho stále pobolieva, skôr som šla smerom ze mam podrazdeny žalúdok, až teraz po ďalšej kontrole u urológa tam je stále bakteria enterococcus faecalis na ktorú mam lieky momentalne, nie cystografiu mi nerobili a pri imunologovi som ešte nebola ani partner nebol na vyšetrení
@kalifka ďakujem riešim to už pol roka, ale skôr iba pri obvodnej som bola a tam bol moč raz dobrý raz zlý a takto dokola ale mňa nič nepalilo iba ma brucho stále pobolieva, skôr som šla smerom ze mam podrazdeny žalúdok, až teraz po ďalšej kontrole u urológa tam je stále bakteria enterococcus faecalis na ktorú mam lieky momentalne, nie cystografiu mi nerobili a pri imunologovi som ešte nebola ani partner nebol na vyšetrení
@jamajka11 ja napríklad u obvodnej moč krásny ukážkový a cievkovaný u urológa hotová katastrofa. U nás sme si to navzájom s manželom vracali stále 🤣
Inak, keď zvykne spodok bolieť bez príznakom pálenia, štípania tak býva prítomná aj eccoli.

dlhodobo kapucinka, a danoza. aspon tri mesiace