icon

Prestane vás bolieť hlava aj bez liekov?

Včera o 16:26

Ahojte prestane vás Hlava bolieť aj bez liekov? Ako to inak riešite? Ja kým nevezmem neprestane. Dokonca na ďalší deň aj keď spím 8 hodín je to ešte horšie. Niekedy ani ta tabletka nepomôže. Nechcem veľmi hltat tablety zakaždým keď ma niečo bolí. Nie je to často ale aj tak.

anonym_0102ce
Včera o 16:29

Bolesť hlavy má nejakú príčinu. Treba ju hľadať. U mňa to bol vysoký tlak. Od kedy beriem liečbu, hlava ma nebolí.

anonym_4bec0c
Včera o 16:40

@anonym_autor zjem 20 tabletiek mesacne. Zial. Hlava ma boli takmer denne. Bola som na MR, CT, alergo, imuno, neurologii.

anonym_b50e8f
Včera o 16:47

daval si mentovu masť na spanky

anonym_e633f6
Včera o 16:51

Dlho to bolo tak že neprestala, neskôr mi v lekárni poradili magnézium na zapitie, našťastie často zaberá aj bez tabletky

anonym_431ffd
Včera o 16:54

Väčšinou to bez tabletky neprejde. Treba ale hľadať príčinu radšej.

biba_18
Včera o 16:59

málokedy beriem tabletky, celý život by som mala pečeň odpálenú keby som ich toľko pohltala. niekedy ale beriem keď nič nezaberá.
keď ma bolí hlava nemôžem ani ležať - to mi je vždy na vracanie - najlepší mi je vtedy polosed.
a dobre mi robi keď ma bolí hlava - chodiť. v takom tempe okolo 4km/hod - ani nie rýchlo, ani nie pomaly. chodím 10-15 minút a povolí mi to, dosť často. v robote si už zvykli že pochodujem po chodbe… tam a nazad… a dokolečka…

doriiis
Včera o 17:05

Nie. A ani to neskusam. Ak ma už boli hlava tak takým spôsobom, že každý pohyb, zohnutie, atď spôsobuje ešte väčšiu bolesť a pocit na vracanie. Siaham po tabletke hneď.

katulienkax
Včera o 17:07
@anonym_0102ce

Bolesť hlavy má nejakú príčinu. Treba ju hľadať. U mňa to bol vysoký tlak. Od kedy beriem liečbu, hlava ma nebolí.

@anonym_0102ce príčinu ma ale lekári väčšinou na žiadnu nedôjdu a aj keď dôjdu väčšinou skončí človek na iných tabletkách, vid ty tabletky na vysoký tlak

anonym_2e3248
Včera o 17:16
@anonym_e633f6

Dlho to bolo tak že neprestala, neskôr mi v lekárni poradili magnézium na zapitie, našťastie často zaberá aj bez tabletky

@anonym_b50e8f @anonym_e633f6 súhlasím s vami, táto kombinácia zaberá lepšie ako tabletky od bolesti. Masáž krčnej chrbtice a spánkov s mentolovou masťou + Mg uvolní svalstvo a bolesti ustúpia.

dory11
Včera o 17:19

@anonym_autor ani tabletku jej iba veľmi výnimočne aj to iba ak má boli zub

zabka79
Včera o 17:20

@anonym_autor to malokto rozchodi...ja byvam KO vzdy tabletku vezmem. Pis si do kalendara a pozoruj kedy ta boli a co tomu predchadzalo. Mna boli z krcnej chrbtice a pred menzesom . To z krcnej chrbtice viem predchadzat cvicenim a pravidelnou masazou, pred menzesom bohuzial.

anonym_4bec0c
Včera o 17:46
@anonym_2e3248

@anonym_b50e8f @anonym_e633f6 súhlasím s vami, táto kombinácia zaberá lepšie ako tabletky od bolesti. Masáž krčnej chrbtice a spánkov s mentolovou masťou + Mg uvolní svalstvo a bolesti ustúpia.

@anonym_2e3248 toto pise niekto, kto bolesti hlavy nezazil.

anonym_48c565
Včera o 18:16

Mna tak na treti, stvrty den, ale ja viem, ze to mavam hormonalne a prida sa mi k tomu stuhnuty krk. Takze mi pomoze, ked mi manzel pomasiruje moje "body" alebo si sama pobeham tou pichlavou loptickou alebo sa povalam po nej, u mna je blok caato az na lopatke, pod nou, v podpazusi. A striela to do krku a hlavy. Ale vacsinou si aj tabletku zoberiem, aspon utlmi, aj ked uplne neprestane. Ale teraz som tehotna a vydrzala som. Teraz to bolo max. 4 dni, hroza, ale som doma, no...

terezia74
Včera o 18:27

@anonym_autor včera som mala v práci takú silnú migrénu, že sa mi chcelo revat. Dala som si tabletku.

anonym_2e3248
Včera o 18:40
@anonym_4bec0c

@anonym_2e3248 toto pise niekto, kto bolesti hlavy nezazil.

@anonym_4bec0c ale zažila, aj bolesti chrbtice. Po zmene stravy a životného štýlu mi stačí doplniť magnézko. Treba riešiť príčinu bolestí, nie len následky.

anonym_03ac6e
Včera o 19:11

@anonym_autor ja mam pred ms a pred ovulaciou od svojich 13 rokov take bolesti, ze niekedy nestaci 1 tabletka ibalginu, ale v priebehu dna 2-3x a prejde to. Mam to z hormonov, lebo v tehotenstve ma hlava nebolela vobec - jedinykrat odkedy menstruujem. Riesila som to s gynekologom, no neodporuca mi uzivat antikoncepciu, cize som nahrata. Kazdy mesiac to iste dookola. To su take bolesti, ze ani lezat ani chodit, ani spat ani fungovat by neslo bez tabletky. Vzdy sa to zhorsuje tak, ze uz tu bolest nezvladam ani sekundu a supnem si lieky. Ak to niekto ma a nieco pomohlo za tie roky, napiste mi co prosim.

anonym_4bec0c
Včera o 19:12
@anonym_2e3248

@anonym_4bec0c ale zažila, aj bolesti chrbtice. Po zmene stravy a životného štýlu mi stačí doplniť magnézko. Treba riešiť príčinu bolestí, nie len následky.

@anonym_2e3248 to by mi nikdy nenapadlo.

anonym_360c62
Včera o 19:51

@anonym_autor Mňa boli hlava pred menzesom rozhodla som sa že nemôžem hltat jeden Paralen za druhym a zmenila som zivotospravu aby mi nekolisali hormony a vieš čo? pomohlo mi to. Vynechala som soju, cukor, spracovane potraviny, snažim sa jest viac bezlepkove potraviny, zeleninu, ovos, vajička a hýbem sa, cvičim, chodím....a ak ma nahodou zacne boliet hlava pomoze mi silný čaj z rebrička/ myši chvostik...naozaj vyskušaj je to zazrak....Spoznala som jednu pani z farmakofirmy a povedala že najväčši jed je Paralen a ešte horši Ibalgin...nikdy som nejak nerozmyslala ani nad vyživovymi doplkami sú to vyhodene peniaze a zanesiete si telo.... jedzte ovocie, zeleninu namiesto niečoho čo ani nevieme čo ro je.