icon

Skúsenosti s moringou: Tablety alebo čaj?

mirka1802
28. mar 2026

Ahojte mate skúsenosti s moringov vo forte tabletiek alebo čaju ….zaujimaju ma konkrétne skúsenosti či sa to oplatí

nevenka
28. mar 2026

@mirka1802 nechapem, co ci sa oplati. Ja som mala prasok a letel do kosa, to sa nedalo vypit. Takze, za mna tabletky, kapsle, najlpsie s cistym praskom nejake bez pridavkov cohokolvek dalsieho.

sandra49
28. mar 2026

@mirka1802 mala som prasok, nikto to nechcel ani zadarmo tak nakoniec pol kila som nasypala pod kvety 🤣 a vypiť sa to absolútne nedalo..nie len mne, nikomu komu som to ponukala😅

sara07
28. mar 2026

mám čaj
respektivne samotnu moringu nevypijem, to fakt nedávam ale maju zmesy kde je moringa a tie teda su fajn , tie mám rada
mávam ho na poobede , pozri si manutea.sk

anonym_31155c
28. mar 2026

Ja som to ochutnala prášok (za lyžičku, zamiešaný v ovocnej kaše) raz a tak ma z toho pálil a bolel žalúdok, ako keby som zjedla kilo surového cesnaku. Nie a nie to prejsť. Už sú tomu roky a stále to mám živo v pamäti.
Ak pod otázkou či sa to oplatí myslíš nejaký benefit.... tak, nieto veci nie je nejako extra cítiť. Ja pijem napr každý deň zelený čaj a nejako necítim nič... že by mi nejako menej oxidoval organizmus, alebo niečo.... v podstate každé ovocie, zelenina, bylina a zdravé živočíšne výrobky majú zdravotný benefit, ale nejako extra to človek necíti. Keď si dám pár krát na obed rybu, tak zrazu hneď necítim že mám lepšiu kvalitu vlasov a pamäť sa mi zrazu zlepšila. Moringa je jednoducho zdravá... rovnako ako jablko, mrkva, orechy, ect... nie je to zázrak.